Axxell
facebook_eng
© facebook is a registered trademark
of facebook inc

Haku

Nuorten koulutus

Hakeutuminen syksyllä alkaviin nuorten koulutuksiin tapahtuu elektronisella yhteishaulla osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakuaika on keväällä. Yhteishaun ulkopuolella sinulla on pitkin lukuvuotta myös mahdollisuus hakea opiskelupaikkaa eri koulutusohjelmiin. Tällöin aloitat opiskelusi jaksojen 2, 3 tai 4 alkaessa. Mikäli olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, voit hakea suoraan siihen oppilaitokseen, josta olet kiinnostunut. Löydät hakulomakkeet linkistä Koulutusluettelo. Täytä sinua kiinnostavan koulutuksen kohdalla oleva hakulomake. Huomaa, että kaikki Axxellin nuorisokoulutukset ovat ruotsinkielisiä.

Tietoa koulutuksista löydät sekä linkistä Koulutusluettelo että linkistä Yksiköt. Mikäli sinulla on vaikeuksia hakemisessa, voit pyytää apua osoitteesta axxell(0)axxell.fi.

Haku aikuiskoulutukseen sekä kansanopisto-opetukseen

Kansanopistojen lyhyempiin kursseihin ja pitempiiin koulutuksiin sekä aikuiskoulutukseen haetaan suoraan kouluun. Koulutusluettelo-linkin kautta löydät hakulomakkeen. Voit myös olla suoraan yhteydessä kyseessä olevaan yksikköön.

Työvoimakoulutuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy http://koulutukset.mol.fi - sivuilla tai työvoimatoimiston hakulomakkeella. Koulutuksen numero löytyy Koulutusluettelosta kyseessä olevan koulutuksen alta.