Axxell

Överby kutsuu sinua viihtymään opiskelun parissa!

Bild_1

Kiinnostaako kasvit ja käytännön työ? Haluatko nähdä ympäristösi kukoistavan? Puutarha-alalla pääsee seuraamaan vuodenaikojen muutokset ja kasvun ihmettä lähietäisyydeltä.

Axxell Överbyssä voit opiskella puutarhatuotantoa, viherrakentamisesta ja puutarhanhoitoa pääkaupunkiseudulla. Yksikkö tarjoaa sekä puutarha-alan peruskoulutusta ja ammatillista lisäkoulutusta että kansanopistokursseja. Puutarhuriksi opiskellaan peruskoulupohjalla 120 opintoviikkoa noin kolmessa vuodessa suuntautumisvaihtoehtona puutarhatuotanto tai viherala.

Aikuisopiskelijoille on tarjolla monimuotokoulutusta jonka kesto on noin kaksi vuotta.

Koululla on käytettävissä laajat puisto-alueet kattavine kasvivalikoimineen ja kasvihuoneet joiden monipuoliset tilat, laitteet ja koneet mahdollistavat puutarha-alan taitojen oppimisen aidoissa työympäristöissä. Axxell, Överby sijaitsee Espoossa aivan Kehä III varrella luonnonkauniilla alueella Matalajärven rannalla. Alueella toimii myös Marketanpuisto, kahvila ja puutarhakauppa.

Vihersisustajan ammattitutkinto antaa valmiudet toimia vihersisustukens asiantuntijana ja palvelun tuottajana.

Överby kutsuu sinua viihtymään opiskelun parissa!

Opiskelu Överbyssä tapahtuu ruotsinkielellä ja siksi meillä on kaikki tieto koulutuksista ruotsiksi. Lisätietoja koulutuksista saat valitsemalla kieleksi ruotsi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi osoitteella overby(0)axxell.fi

 "Trädgårdskunskap från A -Ö            Axxell, Överby"

Kommentarer (0)Add comments

Skriv kommentar

busy