Axxell
Utbildningskatalogen
Händelser
<<  September 14  >>
 Må  Tis  Ons  Tor  Fre  Lö  Sö 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

EMailSkriv ut

Axxell, Pargas

Information

Axxell, Pargas i Åbolands skärgård erbjuder utbildning för dig som ung eller vuxen, för företag och för samfund.

Vi är den rätta platsen om du vill skaffa dig ett mångsidigt och intressant yrke inom den växande turismbranschen, världens största näringsgren. Studiemöjligheterna är många och arbetsmarknaden väntar på dig. Du kan såväl som ung som vuxen utbilda dig till turisttjänsteman, producent av resetjänster eller guide. And we offer you the same in English: Tourism Activities Professional.

Som vuxen kan du också på ett flexibelt sätt avlägga en examen vid sidan av ditt arbete eller delta i en läroavtals- eller arbetskraftspolitisk utbildning. Till vårt utbud hör examen för närvårdare, skolgångsbiträde, familjedagvårdare och merkonom.

Inom den fria bildningen vid Axxell Pargas kan du studera bl.a. språk. Unna dig en termin eller ett år hos oss för att få nya kunskaper och färdigheter.

Du kan också delta i olika kortkurser. Vårt utbud av kortkurser är rikt, allt från abikurser, IT, konst, musik och litteratur till hantverk av olika slag. Du lär känna dig själv, får nya impulser och kontakter - och samtidigt vänner för livet.Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region.

Vi erbjuder vår utbildning vid trivsamma havsmiljöer, dels i centrum av Pargas och dels i Pjukala, ett stycke utanför Pargas centrum (ca 25 km från Åbo), där det finns ett internat med 66 platser, vilket även fungerar som hostel. En utmärkt plats för möten, seminarier och fester. Vi är välkända för vår goda mat och hemtrevliga atmosfär.
  
 
Datum Titel plats Stad Type
För tillfället finns inga aktuella händelser