Axxell
Utbildningskatalogen
Händelser
<<  September 14  >>
 Må  Tis  Ons  Tor  Fre  Lö  Sö 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Axxell bloggar

maj 04
Heppu
Skapad av: Heppu Placerad i Kimito  
Taggad i: Otaggat 

Fredagen den 27:e april var det alltså vår dimission!

Först såg vi på en kort "film" om assistenthundar, mej såg man några sekunder när jag var på stadsträning. Sedan berättade tränarna lite om oss hundar som nu blev klara, sedan delades rosor och diplom ut till våra skötare.

Min blivande matte och hennes man kom oxå till dimissionen - de är SÅ trevliga! :) Jag har ju träffat dem förut, då jag var hos dem för att hälsa på, men Nina träffade dem nu för första gången. Jag fick ett STORT fint ben som dimissionsgåva. Nina och nya matte pratade o pratade... Och jag försökte göra mitt allt för att få uppmärksamhet. Till sist fick jag en kakbit som jag åt upp i rekordfart!

Till allra sist togs det foton av oss hundar med skötare. Det var visst en liten utmaning att få ett bra gruppfoto, för genast som vi alla hundar var på plats och fotografen försökte få vår uppmärksamhet blev vi ivriga att gå fram till henne, jag var kanske ivrigast... Men sen då vi fått några bra foton fick vi springa omkring fritt och leka med varandra! Det var nog det bästa! Skötarna hade nog svårt att hålla reda på vem som var vem av oss, när vi var smutsiga och dregliga :) Tjaa, förutom jag då, som är den enda ljusa hunden...

Sista dagen tillsammans med Nina tog vi det bara lugnt. Jag blev kvar i skolan nu då Nina ska på resa. Snart far jag på läger tillsammans med min nya matte och sedan flyttar jag hem till henne. Min nya matte väntar så ivrigt på att få mej hem till sej! Hon berättade att Someros tidning kommer att skriva en artikel om mej, för jag är den första assistenthunden där! Det passar mej fint att bli en lokal kändis!

Även om Nina inte är min skötare längre och jag inte bor hos henne mera, känns det inte så vemodigt, eftersom jag vet att hon kommer att få komma o hälsa på mej ibland, plus att jag vet att jag kommer att få ett jätte bra nytt hem. Hon tycker nog att sängen kommer att kännas lite tom då jag inte tar upp hälften av den längre, men hon vänjer sej nog...

Det var allt för mej gott folk! Tack för att ni har varit med o läst min blogg! Jag önskar alla allt gott! Ta väl hand om varandra!

önskar

assistenthunden/aputassu Heppu

Kommentarer (0)Add comments

Skriv kommentar

busy