Axxell
Utbildningskatalogen
Händelser
<<  September 14  >>
 Må  Tis  Ons  Tor  Fre  Lö  Sö 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Axxell bloggar

A short description about your blog
mar 27
Jenny Karvinen
Skapad av: Jenny Karvinen Placerad i Allmänt | Kommentarer (0)
Taggad i: Otaggat 

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page WordSection1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.WordSection1 {page:WordSection1;} -->

Kommer framtidens filmer att finnas online?

Är dagens biografer dödförklarade?

Dagens filmer kommer att finnas online i framtiden men man kan redan se filmer online. Det finns vissa sidor som har så att man kan se online och ladda ner filmerna.Jag tycker att biograferna inte kommer att dö bort för det finns människor som inte tycker om att ladda ner filmer eller se den på nätet online så de vill gärna gå och se filmerna på en biograf i framtiden också. Jag tycker att det är mera fils och se film på en biograf efter som det finns mycket människor där, man har sitt ''snask'' (godis, popcorn, chips, lemonad, vatten)  med sig.

Blir det kortfilm i framtiden istället för långa spelfilmer

Jag vet inte ens vad kortspelfilmer är men det låter som om det skulle vara filmer som är i många delar och för att se en film måst man se kanske en 3 filmsnitt och måst vänta på att de andra filmsnitten kommer efter hand. Jag tycker mera om att se en film genast och inte i avsnitt. Men det kan hända att kortspelfilmer blir populära i framtiden man vet aldrig.

Eller såkallad multitasking dvs att man tittar på film och samtidigt twittar eller är på Facebook

Det finns nog såna som facebookar medan dom ser på film det är helt naturligt, man kan chatta med sina kompisar undertiden som man ser på film men då missar man lite filmen också.

Hur tittar du på film

Jag brukar emellan åt sitta vid facebook när jag ser på film men helst ser jag på film i lugn och ro men något gått i mellan åt, brukar ligga i sängen och se på film från datorn eller sitta i soffan och se från tvn på film. Nu har det mest varit ligga i sängen och se från datorn filmer det är avslappnande och skönt. 

Skall se filmen Pia. "Pia är en futuristisk kärlekshistoria som utmanar rådande uppfattningar om mänsklighet, förhållanden och familj. Året är 2063 i San Fransisco och så kallade PIA-robotar sköter numera största delen av serviceyrkena i USA." (Hbl 27.3.2012).

Hur skiljer sig filmens människor och deras vardag från dagens människor och deras vardag

Ingen aning. människorna är annorlunda, alla ser ut som varrandra.

Vilka förändringar är möjliga/omöjliga

Människorna och polisbilarna och byggnaderna.

Hur stämmer filmen ihop med din uppfattning om framtiden

Inget passar ihop för jag tycker att den kommer att se ut som idag sen också.

Hur kommer framtiden att se ut enligt din mening.

så som den ser ut nu.