Axxell
Utbildningskatalogen
Händelser
<<  September 14  >>
 Må  Tis  Ons  Tor  Fre  Lö  Sö 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Assistenthundsvalpen Heppu i Brusaby berättar

Jag är valpen Heppu från Brusaby och jag utbildas till assistenthund. I min blogg kan du följa med min vardag på Brusaby!
dec 18
Heppu
Skapad av: Heppu Placerad i Kimito  
Taggad i: Otaggat 

 

Hej på er!

Ser ni vad fin jag blivit! Dessa bilder är tagna idag! Fast brrrrr vad kallt det är!

Vet ni vad? Jag har fått en ny vän, Fille! Min skötare (som förresten heter Nina) tog mej förra veckoslutet till Lappträsk och där fick jag träffa Fille! Fille är mycket äldre och större än jag, men vi hade det jätte roligt tillsammans. Då vi hade lekt färdigt var vi båda helt dregliga - det om något är väl ett tecken på att man har haft roligt!

Sedan har jag också fått uppleva en annan östnyländsk stad, nämligen Borgå. Men det värsta var att Nina satt fast mej i något rep eller vad det nu var som hon kallade koppel... Vilken förnedring säger jag bara! Men i Borgå hos Ninas bekanta fick jag ändå MYCKET uppmärksamhet, de tyckte jag var så söt och de bara måste kela med mej, så det uppvägde nu lite det där kopplet.

Men jag har inte bara fått vara på äventyr i Östra Nyland, jag har även fått bekanta mej mera här med miljön på Brusaby! Igår tog Nina mej på en promenad och jag fick se att här finns ju en massa andra djur, både skrämmande och trevliga sådana. Något Nina kallade för åsnor var jätte skrämmande, för de var ju så stora. Men getterna var roliga, jag försökte lite utmana dem till lek, utan vidare framgång, men bättre tur kanske nästa gång...

Idag ska jag åka igen tillsammans med Nina till Östra Nyland. Jag ska få fira något som heter jul. Det låter ganska mysigt, plus att jag fick med mej från Brusaby ett paket med många nya olika godsaker i som jag gärna skulle vilja mumsa i mej med en gång!

Godis-jul och smaskigt nytt år till er alla!

Jag skriver igen nästa år! Ha det så bra!
Heppu

Kommentarer (0)Add comments

Skriv kommentar

busy