Back

Axxell Brusaby söker stallmästare

Axxell Brusaby söker stallmästare

Axxell Brusaby söker stallmästare

Axxell Brusaby söker stallmästare

Brusaby är Axxells naturbruksenhet på Kimitoön med ca 400 studerande och 40 anställda. I Brusaby erbjuds 17 utbildningar (hel- och delexamen) inom naturbruk och miljöområdet för både ungdomar och vuxna. Vår undervisningsmiljö består av bl a stall, djurhus, klinik och verkstäder på campusområdet samt skoljordbruken i Norrgård och Strömma.

Vi lediganslår nu befattningen som

Stallmästare

med tillsvidare anställning fr o m 1.11.2021 eller så fort som möjligt.

Stallmästaren ansvarar för dagliga stallsrutiner, hästutbildningens lantbruks- och fastighetsarbeten, motionering av hästar samt att handleda studerande i praktiska arbeten på skolan. Vi förväntar oss lämplig utbildning (SYE stallmästare eller motsvarande, alternativt YH-examen inom naturbruk eller fastighetsbranschen). Erfarenhet av arbete med hästar och stallsarbete är ett krav.

Vi förväntar oss att stallmästaren kan utföra arbeten självständigt och har ett intresse att utvecklas och fortbilda sig inom branschen. Stallmästaren lyckas i sitt arbete då inlärningsmiljön är tilltalande, anläggningarna trygga och studerande är nöjda.

Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Prövotid på 6 månader tillämpas. Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002)

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Tomas Björkroth, tfn 044-739 7276 eller e-post tomas.bjorkroth@axxell.fi. Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast fredagen den 15.10.2021 kl. 16.00. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi, märk meddelandet med stallmästare och ditt namn.


News