Back

Axxell etsii opettajaa Karjaalle

Axxell etsii opettajaa Karjaalle

Axxell etsii opettajaa Karjaalle

Axxell etsii opettajaa Karjaalle

Axxell ryhtyy tarjoamaan uutta koulutuspakettia, joka koostuu neljästä tutkinnon osasta. Koulutukseen sisältyy yhteiset tutkinnon osat (3 kpl) ja valinnainen ammatillinen tutkinnon osa. Näiden neljän tutkinnon osan lisäksi opiskelijalle järjestetään opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja opiskelijan kieli-, viestintä- ja IT-taitojen vahvistamiseksi ja syventämiseksi.

Kohderyhmänä ovat opiskelijat, joilla on jokin muu äidinkieli kuin suomi tai ruotsi. Ajatuksena on perustaa sekä suomen- että ruotsinkielinen ryhmä. Tavoitteena on, että opiskelijalla on koulutuksen jälkeen hyvät opiskelu- ja kielelliset valmiudet jatkaa minkä tahansa perustutkinnon opintoja ja näin työllistyä. Tämä koulutus ei ole kielikoulutus tai kotoutumiskoulutus, vaan osa ammatillista koulutusta.

Uutta koulutusta varten haemme nyt

Opettaja

Työpaikka; Karjaa

Opettaja ohjaa opiskelijaa saavuttamaan ammatillisen koulutuksen perustaidot. Toimen kelpoisuusvaatimukset ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (968/1998) mukaiset. Tämä tarkoittaa soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta joltain Axxellin koulutusalalta sekä opettajan kelpoisuutta. Opettaja, jolla on pätevyys opettaa yhteisiä tutkinnon osia, on myös soveltuva tähän toimeen.

Palkkaus ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen mukaisesti. Opetuskieli on suomi. Axxellin työkieli on kuitenkin ruotsi, joten ruotsin osaaminen arkipäiväisellä tasolla on tarpeellista. Kuuden kuukauden koeaikaa sovelletaan.

Toimi on 80 prosenttia jaettuna työviikon kaikille päiville. Tähän voidaan lisätä muita tehtäviä, jotta saavutetaan 100 prosenttia. Työ alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoa toimesta antaa rehtori Lena Johansson, puh. 044-739 7345 tai sähköposti lena.johansson@axxell.fi. Lähetä kirjallinen hakemus viimeistään sunnuntaihin 19.1.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen hr@axxell.fi. Kirjoita viestin otsikkokenttään opettaja sekä suku- ja etunimesi.

Liitä hakemukseen pätevyystodistuksesi. Tarvitsemme:

  • Todistuksen ammatillisesta pätevyydestä, esim. sairaanhoitaja (AMK), insinööri (AMK);
  • Opettajan kelpoisuustodistuksen;
  • Työkokemustodistuksen (kolme vuotta alalla, sosiaali- ja terveydenhuollon opettaja viisi vuotta).

News