Back

Axxell etsii rakennusalan opettajaa

Axxell etsii rakennusalan opettajaa

Axxell etsii rakennusalan opettajaa

Axxell etsii rakennusalan opettajaa

Axxell on tällä hetkellä yksi suurimmista ruotsinkielistä ammatillista koulutusta tarjoavista oppilaitosorganisaatioista Suomessa. Axxellissa opiskelee noin 2700 opiskelijaa, joista noin 700 nuorta. Axxell tarjoaa monipuolista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Haemme Axxell Tekniikka, IT ja merenkulku yksikköön

Rakennusalan opettajaa maahanmuuttajaryhmälle

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2019-30.9.2020. Tehtäviin kuuluu rakennusalan ammatillisten sisältöjen opetus, tutkintosuorituksiin liittyviä hallintotehtäviä, käynnit työssäoppimispaikoilla. Työpaikka sijaitsee Raaseporissa, osa työkohteista voi sijaita pääkaupunkiseudulla.

Edellytämme käytännön työkokemusta ammatillisen opettajan työtehtävissä, mieluiten rakennusalalla. Opiskelijamme ovat maahanmuuttajataustaisia, joten arvostamme kokemusta kielitietoisesta opetuksesta.

Opetuskielenä on suomi, arvostamme englannin ja ruotsin kielen hallintaa.

Palkkaus määräytyy ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan ja työsuhde alkaa heti. Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 4 kk.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Lähetä CV ja lyhyt hakemus osoitteeseen hr@axxell.fi niin pian kuin mahdollista. Kirjoita asiakenttään nimesi ja Rakennusalan opettaja. Hakuaika päättyy 18.10.2019.

Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Harry Åkerfelt, puh. 044-739 7635 tai harry.akerfelt@axxell.fi.


News