Back

Axxell etsii talotekniikan opettajaa

Axxell etsii talotekniikan opettajaa

Axxell etsii talotekniikan opettajaa

Axxell etsii talotekniikan opettajaa

Axxell on tällä hetkellä yksi suurimmista ruotsinkielistä ammatillista koulutusta tarjoavista oppilaitosorganisaatioista Suomessa. Oppilaitoksessa opiskelee noin 2700 opiskelijaa, joista noin 700 nuorta. Axxell tarjoaa monipuolista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Etsimme nyt Karjaalle

Talotekniikan opettajaa

Hakemallamme henkilöllä on vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus talotekniikan alalta. Tehtävän asemapaikka sijaitsee Karjaalla, osa työkohteista voi myös sijaita pääkaupunkiseudulla.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia, esimerkiksi putkiasentaja, putkiasentaja AT tai putkiasentaja EAT suorittanut henkilö.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten tes mukaisesti. Koeaika on 6 kk. Palvelussuhde alkaa välittömästi soveltuvan henkilön löytyessä. Opetuskielenä on ruotsi, joten edellytämme ruotsin kielen hallintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Harry Åkerfelt, puh 044-739 7635.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen hr@axxell.fi. Kirjoita aihekenttään Talotekniikan opettaja sekä nimesi. Viimeinen hakupäivä on 21.10 klo 16:00.


News