Back

Axxell etsii taloushallinnon opettajaa pääkaupunkiseudulle

Axxell etsii taloushallinnon opettajaa pääkaupunkiseudulle

Axxell etsii taloushallinnon opettajaa pääkaupunkiseudulle

Axxell etsii taloushallinnon opettajaa pääkaupunkiseudulle

Axxell tarjoaa ammatillista koulutusta monella eri alalla seitsemässä eri yksikössä. Huomioimme koulutuksissamme aina työelämä tarpeet ja pyrimme siihen, että toimintamme hyödyttää alueemme yritystoimintaa.

Pääkaupunkiseudulla toimiva Axxell Monikulttuurisuuskeskus (MKK) etsii merkonomikouluttajaa taloushallinnon osaamisalalle. Yksikkömme tarjoaa koulutusta Helsingissä ja Espoossa. Meillä pääset työskentelemään monikulttuuriseen ja -ammatilliseen työyhteisöön osaksi innostunutta kouluttajatiimiä. Työnkuvaasi kuuluu taloushallinnon teoriaopetus, oppimisen ohjaus, työnantajayhteistyö ja mahdolliset muut opetustehtävät.

Axxellissa opiskelee vuosittain noin 3000 opiskelijaa niin nuoriso- kuin aikuispuolella. Henkilökuntaa on yhteensä noin 300, MKK:ssa noin 60. Tarvitsemme vahvistusta merkonomiopettajien tiimiin ja haemme

Taloushallinon opettajaa liiketoiminannan perustutkintoon

Työpaikka: Axxellin pääkaupunkiseudun yksiköt sekä toiminta myös muissa Axxellin yksiköissä.

Palkkaus: 100 % (taloushallinto), työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Opetuskieli on suomi.

Opettajan kelpoisuusvaatimukset ovat määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998). Sinulla pitää olla alan työkokemusta vähintään 3 vuotta, soveltuva koulutustausta ja pedagoginen pätevyys. Palkkaus yksityisten opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä ja on voimassa toistaiseksi. Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoa työpaikasta voi kysyä mkk@axxell.fi. Lähetä kirjallinen työhakemus hr@axxell.fi, kirjoita viestin otsikkoon nimesi ja merkonomiopettaja.


News