Back

Axxell MKK rekrytoi suomen kielen opettajia

Axxell MKK rekrytoi suomen kielen opettajia

Axxell MKK rekrytoi suomen kielen opettajia

Axxell MKK rekrytoi suomen kielen opettajia

Axxell järjestää aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen alkuvaiheen koulutuksia Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla sekä ammatillisiin opintoihin suuntaavia kotoutumiskoulutuksia. Etsimme alan osaajia asiantuntevaan tiimiimme. Oletko kehittyjä ja kehittäjä? Dynaaminen ja alansa hallitseva asiantuntija?

Axxell MKK rekrytoi uusia

suomen kielen opettajia kotoutumiskoulutukseen

Tarjolla työtä hyvässä työyhteisössä!

Tehtävässä edellytetään:

Suomen opettajalta ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään suomen kielen aineopintoja, erinomaista suomen kielen taitoa (taso 6 vähintään kahdella osa-alueella ylimmän tason YKI-kokeesta tai erinomainen taso valtionhallinnon kokeesta), kokemusta vähintään 6 työskentelykuukautta lukutaitokoulutuksesta tai hitaan polun koulutuksista tai vähintään 12 työskentelykuukautta suomen opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille sekä pedagogista pätevyyttä Suomessa (35 ov tai 60 op).

Jos sinulla on vähintään 5 vuotta kokemusta, voidaan tällä kokemuksella korvata ylemmän korkeakoulututkinnon tai pedagogisen pätevyyden puuttuminen (mutta ei molempia)

Viikkotyöaika on 30,68 - 38,33 tuntia viikossa riippuen työtehtävistä. Palkka TES mukaan: Sivista Ammatilliset aikuiskouluttajat

Haastattelemme jatkuvasti uusia hakijoita ja palkkaamme sitä mukaa eli se, kuinka monta tarvitsemme, vaihtelee.

Lisätietoja mkk@axxell.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV ositteeseen hr@axxell.fi, kirjoita viestiin MKK, opettaja sekä nimesi.


News