Back

Axxell söker en kommunikatör

Axxell söker en kommunikatör

Axxell söker en kommunikatör

Axxell söker en kommunikatör

Axxell är Svenskfinlands största yrkesutbildare med ca. 3000 studerande och 290 anställda. Vi finns på sju orter i södra Finland och vi utbildar framtidens yrkesproffs i många olika branscher. I huvudstadsregionen är språk- och integrationsutbildningen stor. Axxells centraladministration är belägen i Ekenäs. På centraladministrationen finns VD, rektor, prorektor, utvecklingschef, HR-chef och IT-, ekonomi- och kommunikationsavdelningen. Kommunikationsavdelningen leds av en kommunikationschef och består idag av kommunikationschefen och webbmaster. Avdelningen ansvarar för den interna och externa kommunikationen och Axxells visuella utseende, till uppgifterna hör bland annat hemsidan, produktion av marknadsföringsmaterial, intranätet och studerandeportalen samt presskontakter.

Vi förstärker vår interna och externa kommunikation och söker nu en

Kommunikatör

till kommunikationsavdelningen.

Arbetsställe: Axxells centraladministration i Ekenäs

Rollen som kommunikatör är bred och till dina uppgifter hör olika uppgifter inom kommunikation. Till uppgifterna hör bl.a. att skriva och producera innehåll i olika kanaler, både internt och externt. Det kan handla om allt från korta annonstexter till nyhetsartiklar och andra längre texter. Du planerar och layoutar olika typer av material så att den färdiga produkten är tilltalande för målgruppen. Du deltar i planeringen, förverkligandet och utvecklingen av kommunikation och handleder personalen. Till uppgifterna hör också projektkommunikation samt övriga uppgifter som hör till kommunikationsavdelningen. Du får vara med och utveckla och hitta nya lösningar för en effektivare intern kommunikation inom Axxell. Som en del av teamet är du med och utvecklar vår hemsida, sociala medier, intranätet och studerandeportalen.

Vi söker dig som är bra på att uttrycka dig i skrift och tal både på svenska och finska. Du har ett gott visuellt seende och kan göra layout för olika typer av material (vi använder Adobes produkter). Du kan jobba bra både i team och självständigt och trivs när tempot är högt. Du har relevant utbildning och har erfarenhet från kommunikationsområdet. Kunnande i fotografering och videoproduktion ser vi som meriterande.

Arbetet är tills vidare och 80%. Arbetet inleds enligt överenskommelse och prövotid på 6 månader tillämpas. Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Mera information om befattningen ger kommunikationschef Maria Pettersson, tfn 044-739 7357 eller maria.pettersson@axxell.fi.

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan inklusive CV och referenser senast söndagen 19.9.2021 på adressen hr@axxell.fi. Märk meddelandet med Kommunikatör och ditt namn.


News