Back

Axxell söker frisörlärare till Karis

Axxell söker frisörlärare till Karis

Axxell söker frisörlärare till Karis

Axxell söker frisörlärare till Karis

Axxell är Svenskfinlands största yrkesutbildare med ca 3000 studerande på flera olika orter. Vi har studerande i olika ålder och med olika bakgrund. I Karis studerar totalt över 900 studerande varav ca. 300 ungdomar och resten vuxna. 

Vi söker nu en frisörlärare till vårt team som är kreativ och nytänkande i sin syn på lärandet. Är du intresserad att undervisa, handleda, motivera och stöda studerande i deras inlärningsprocess? Lärarlaget har också många tankar och idéer hur vi kunde utveckla vårt utbildningsutbud, vill du vara med och utveckla utbildningen? Då är det dig vi söker. 

Inom ramen för grundexamen inom hår- och skönhetsbranschen söker vi en   

Lärare till frisörutbildningen

Arbetsställe: Karis 

Omfattning: minst 50 procent  

Undervisningsspråket är svenska  

Behörighetskrav för befattningen enligt Förordning om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Detta innebär lämplig högskolexamen, minst tre års arbetserfarenhet i branschen samt lärarbehörighet. Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen, årsarbetstid.  

Arbetet inleds 1.8.2021 och är tillsvidare. Prövotid på 6 månader tillämpas.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). 

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Beatrice Westerlund, tfn 044-739 7445 eller beatrice.westerlund@axxell.fi.

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast onsdagen den 31.3.2021 kl. 16.00. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv in lärare frisör och ditt namn i meddelandets ämnesfält.

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver 

  • betyg över yrkesmässig behörighet ex. estenom YH  
  • betyg över lärarbehörighet 
  • intyg över arbetserfarenhet (3år i branschen)  

 


News