Back

Axxell söker handledare till datanomutbildningen

Axxell söker handledare till datanomutbildningen

Axxell söker handledare till datanomutbildningen

Axxell söker handledare till datanomutbildningen

Axxell i Karis erbjuder utbildning för unga, vuxna, företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region.

Till Karis söker vi en

Handledare (80%)

inom ramen för datanomutbildningen (grundexamen i informations- och kommunikationsteknik) och även andra utbildningar kan vara aktuella.

Arbetsställe: Karis

Tycker du om att arbeta med ungdomar? Du hjälper dem som behöver stöd, pushar på dem som hamnar på efterkälken och coachar dem som vill gå snabbare fram än vad läraren hinner med. Du ser studerandena och när de behöver ditt stöd. Du tar egna initiativ för att motivera våra studerande, för att stolt kunna se dem gå ut i arbetslivet med färdig examen i bagaget.

En handledare är en form av skolgångsbiträde i såväl praktiska som yrkes- och gemensamma ämnen. För befattningen krävs lämplig yrkesmässig behörighet på minst grundexamensnivå och yrkesexamen för ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Befattningen är tidsbunden 1.8.2019-31.7.2020 med eventuell möjlighet till förlängning. Befattningen är 80% av heltidsbefattning. En prövotid om 6 månader tillämpas.

För närmare information om befattningen kontakta utbildningsledare Belinda Rehn, tfn 044 739 7803 och e-post belinda.rehn@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast fredagen den 7.6.2019 kl. 15.00. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi . Skriv handledare datanom och ditt för- och efternamn i meddelandets ämnesfält.


News