Back

Axxell söker handledare till Pargas

Axxell söker handledare till Pargas

Axxell söker handledare till Pargas

Axxell söker handledare till Pargas

Arbete erbjuds i en liten familjär enhet där vi alla känner och ser varandraAxxell Pargas, verksam på Vapparvägen 4, ordnar yrkesutbildning för såväl ungdomar som vuxna. Här utbildar vi framtidens yrkesproffs inom fyra attraktiva branscher, bygg-, el-, kock- och skönhetsbranschen. Enhetens mångsidighet innebär en intressant och varierande arbetsmiljö. Mera info om Axxell Pargas hittar du på www.axxell.fi/pargas.

Till Axxell Pargas söker vi nu en

Handledare

Tycker du om att arbeta med ungdomar? Du hjälper dem som behöver stöd, pushar på dem som hamnar på efterkälken och coachar dem som vill gå snabbare fram än vad läraren hinner med. Du är en människokännare som ser studerandena och när de behöver ditt stöd. Du tar egna initiativ för att motivera våra studerande, för att stolt kunna se dem gå ut i arbetslivet med färdig examen i bagaget.

En handledare är en form av skolgångsbiträde i såväl praktiska som yrkes- och gemensamma ämnen. En handledare har helhetsarbetstid (38,75 h/vecka) och för befattningen krävs lämplig yrkesmässig behörighet på minst grundexamensnivå och yrkesexamen för ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Anställningen inleds så fort som möjligt och är tillsvidare. En prövotid om 4 månader tillämpas.

Mera information om befattningen ger enhetschef Susanne Karlsson, tfn 044-739 7221 eller susanne.karlsson@axxell.fi. Ansökan jämte CV skickas till hr@axxell.fi. Skriv i ämnesraden Handledare, Axxell Pargas och ditt namn.

Ansökningstiden går ut onsdag 5.10.2018 kl. 16.00.


News