Back

Axxell söker handledare till social- och hälsovårdsbranschen

Axxell söker handledare till social- och hälsovårdsbranschen

Axxell söker handledare till social- och hälsovårdsbranschen

Axxell söker handledare till social- och hälsovårdsbranschen

Axxell erbjuder yrkesutbildning i många olika branscher fördelat på sju olika enheter. Axxell erbjuder också utbildning åt företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region. Undervisningsspråket är såväl svenska som finska.

Karis är Axxells största verksamhetsställe med en personalstyrka på ca 85 personer och ca. 1000 studerande. Här möts många branscher och kulturer och vi har studerande i olika åldrar.

Vi söker nu en handledare till vår enhet/Välfärd som har god samarbetsförmåga och är intresserad av att jobba tillsammans med ungdomar. Tycker du om att handleda, motivera och stöda studerande i deras inlärningsprocess och har ett flexibelt förhållningssätt att ta dig an uppgifter i olika lärandemiljöer? Då är det dig vi söker!

Inom ramen för Grundexamen inom social- och hälsovård, närvårdare söker vi en

Handledare, social- och hälsovårdsbranschen

Arbetsställe; Karis

Omfattning minst 80 procent, undervisningsspråket är svenska.

I Axxell har vi formulerat följande behörighetskrav för handledarbefattningen: Ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet samt grundexamen inom den aktuella branschen, närvårdare. Lön enligt, Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen

Arbetet inleds 1.8.2023 och är tillsvidare, prövotid på 6 månader tillämpas

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Beatrice Westerlund, tfn 044-739 7445 eller epost beatrice.westerlund@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast söndagen den 19.3.2023. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv handledare, närvårdare och ditt namn i meddelandets ämnesfält.


News