Back

Axxell söker kock till Karis

Axxell söker kock till Karis

Axxell söker kock till Karis

Axxell söker kock till Karis

I Raseborg har Axxell tre olika enheter – Handel och service, Teknik samt Pedagogik, social- och hälsovård. Axxell i Karis utbildar såväl vuxna som unga.

Till Axxell i Karis söker vi nu en kock till vårt skolkök.

Kock, vikariat

Till arbetsuppgifterna hör bland annat tillredning, servering och förberedelser av skolmat samt disk- och kassahantering. Du arbetar i ett team tillsammans med husmor, lärare för kockutbildningen samt studerande. Kocken har tillsammans med husmor ansvar för produktionen och de måltider som serveras i skolan.

Vi förutsätter att du har grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen eller motsvarande lämplig examen, hygienpass samt erfarenhet av köksarbete. Goda kunskaper om specialkost ses som en fördel.

Vi söker Dig som är positiv, initiativtagande och trivs i köket. Du är van att arbeta självständigt men har samtidigt god samarbetsförmåga, ett flexibelt förhållningssätt samt intresse för att arbeta med studerande.

Anställningen inleds 18.3.2019 eller enligt överenskommelse. Anställningen är tidsbunden 18.3.2019-13.2.2020 på heltid med prövotid på 4 månader. Lön enligt kollektivavtal.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt godtagbart läkarintyg.

Förfrågningar riktas till enhetschef Beatrice Westerlund, e-post beatrice.westerlund@axxell.fi, tfn 044-739 7445. Ansökan jämte CV skickas till adressen hr@axxell.fi och bör vara oss tillhanda senast fredagen 8.3.2019 kl. 16.00. Märk meddelandet ”Kock/Karis”.


News