Back

Axxell söker kock till Pargas

Axxell söker kock till Pargas

Axxell söker kock till Pargas

Axxell söker kock till Pargas

På Vapparvägen i Pargas ordnar Axxell yrkesutbildning för både ungdomar som vuxna. Här utbildar vi framtidens yrkesproffs inom fyra attraktiva branscher och satsar i vår verksamhet på att beakta näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i regionen. Enhetens mångsidighet innebär en intressant och varierande arbetsmiljö. Mera info om Axxell Pargas hittar du på www.axxell.fi/pargas. Sammantaget har enheten ca 350 studerande och 30 anställda.

Till Axxell i Pargas söker vi nu en

Kock (80%)

Med placering i vårt skolkök i Pargas.

Befattningen är tidsbunden 10.8.2020-31.5.2021 med eventuell möjlighet till förlängning. Till arbetsuppgifterna hör bland annat tillredning, servering och förberedelser av olika måltider och caféprodukter samt disk- och kassahantering. I Pargas arbetar du i ett team tillsammans med husmor, kock, lärare för kockutbildning samt studerande. Du har tillsammans med övrig kökspersonal ansvar för produktionen och de måltider som serveras i skolan.

Vi förutsätter att du har kockutbildning, hygienpass samt erfarenhet av köksarbete.

Vi söker Dig som är positiv, initiativtagande och trivs i köket. Du klarar av att arbeta självständigt men har samtidigt god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till olika kunder. Arbetet sker huvudsakligen måndag-fredag, med varierande arbetstider. Arbetet förutsätter muntliga kunskaper i svenska och finska.

Anställningen börjar 10.8.2020, med en prövotid om 6 månader. Lön enligt kollektivavtal. Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002), samt godtagbart läkarintyg.

Förfrågningar riktas till enhetschef Belinda Rehn, e-post belinda.rehn@axxell.fi, tfn 044-739 7803. Ansökan jämte CV skickas till adressen hr@axxell.fi och bör vara oss tillhanda senast 17.4.2020. Märk meddelandet ”Kock Pargas”.


News