Back

Axxell söker kock till Pargas

Axxell söker kock till Pargas

Axxell söker kock till Pargas

Axxell söker kock till Pargas

Axxell har tre enheter i Åboland: i Pargas, Åbo och Kimito. I Pargas

Till Axxell i Pargas och Åbo söker vi nu en

Kock

med placering i vårt skolkök i Pargas och med arbetsuppgifter i vårt café i Åbo.

Till arbetsuppgifterna hör bland annat tillredning, servering och förberedelser av skolmat och caféprodukter samt disk- och kassahantering.

I Pargas arbetar Du i ett team tillsammans med husmor, lärare för kockutbildning samt studerande. Kocken har tillsammans med husmor ansvar för produktionen och de måltider som serveras i skolan. I Åbo är arbetet mera självständigt men även i team med vår caféansvariga.

Vi förutsätter att du har kockutbildning, hygienpass samt erfarenhet av köksarbete. Vi söker Dig som är positiv, initiativtagande och trivs i köket. Du har vana av att arbeta självständigt men har samtidigt god samarbetsförmåga, ett flexibelt förhållningssätt samt tycker om variation i arbetet.

Anställningen börjar 13.11.2017 eller enligt överenskommelse. Anställningen är tillsvidare, heltid med prövotid på 4 månader. Lön enligt kollektivavtal.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Därtill krävs godtagbart läkarintyg.

Förfrågningar riktas till enhetschef Susanne Karlsson, e-post susanne.karlsson@axxell.fi, tfn 044-739 7221. Ansökan jämte CV skickas till adressen hr@axxell.fi och bör vara oss tillhanda senast 3.11.2017 kl. 12:00. Märk meddelandet ”Kock/Pargas”.


News