Back

Axxell söker kocklärare till Karis

Axxell söker kocklärare till Karis

Axxell söker kocklärare till Karis

Axxell söker kocklärare till Karis

Axxell erbjuder yrkesutbildning i många olika branscher fördelat på sju olika enheter. Axxell erbjuder också utbildning åt företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region. Undervisningsspråket är såväl svenska som finska. Karis är Axxells största verksamhetsställe med en personalstyrka på ca 85 personer och ca. 1000 studerande. Här möts många branscher och kulturer och vi har studerande i alla åldrar.   

Mat och service är en enhet som verkar på två orter, Pargas och Karis. I Pargas utbildar vi kockar och i Karis utbildar vi bagare-konditor, kockar och lokalvårdare. Vi på mat och service står för innovativt lärande, svenskfinlands godaste skolmat, de renaste lokalerna, ett tryggt internatboende och personlig studerandeservice. Bli en del av vår kunniga personal.  

Inom ramen för grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen, kock söker vi en

Lärare, kockutbildningen

Arbetsställe: Karis 

Omfattning: minst 80 procent. Undervisningsspråket är svenska  

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom utbildningsväsendet (986/1998).  

Lön enligt avtal för yrkesinriktade vuxenutbildningscenter  

Arbetet inleds 1.8.2022 och är tillsvidare.  Prövotid på 6 månader tillämpas.  

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002)  

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Belinda Rehn, tfn 044-739 7803 eller e-post belinda.rehn@axxell.fi: 

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast 1.5.2022. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv kock lärare och ditt namn i meddelandets ämnesfält.  

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver 

  • betyg över yrkesmässig behörighet ex. restonom YH 
  • betyg över lärarbehörighet 
  • intyg över arbetserfarenhet (3år i branschen)  

News