Back

Axxell söker lärare i byggbranschen till Karis

Axxell söker lärare i byggbranschen till Karis

Axxell söker lärare i byggbranschen till Karis

Axxell söker lärare i byggbranschen till Karis

Axxell i Karis verkar idag huvudsakligen vid Bangatan 75 i nya och moderna utrymmen i centrum av Karis ett stenkast från Karis järnvägsstation. I Karis utbildas både unga och vuxna under samma tak. Totalt studerar ca. 700 studerande i Karis och personalstyrkan uppgår till ca. 70. Vi behöver duktiga lärare för att ge en högklassig undervisning åt våra studerande. Kom med i vårt team!

Följande befattning lediganslås i Karis (administrativa enheten Axxell Teknik):

Timlärare i huvudsyssla, byggnadsbranschen

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Behörig är en person som har minst högskoleexamen som är lämplig för undervisningsuppgiften, lärarbehörighet och tre års praktisk arbetserfarenhet.
Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Befattningen tillsätts så fort som möjligt och gäller tillsvidare. För nyanställda tillämpas en prövotid på 4 månader.                  

Ansökningstiden utgår 28.8.2018 kl. 16.00.

Tilläggsuppgifter om befattningarna fås av utbildningsledare Seppo Nylund, tfn 044 739 7617. Skicka din ansökan samt CV per e-post till hr@axxell.fi, märk meddelandet med bygglärare och ditt namn.

 


News