Back

Axxell söker lärare i byggbranschen till Karis

Axxell söker lärare i byggbranschen till Karis

Axxell söker lärare i byggbranschen till Karis

Axxell söker lärare i byggbranschen till Karis

Axxell i Karis verkar idag huvudsakligen vid Bangatan 75 i nya och moderna utrymmen i centrum av Karis ett stenkast från Karis järnvägsstation. I Karis utbildas både unga och vuxna under samma tak. Totalt studerar ca. 700 studerande i Karis och personalstyrkan uppgår till ca. 70. Vi behöver duktiga lärare för att ge en högklassig undervisning åt våra studerande. Kom med i vårt team!

Följande befattning lediganslås i Karis (administrativa enheten Axxell Teknik):

Timlärare i huvudsyssla, byggnadsbranschen

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Behörig är en person som har minst högskoleexamen som är lämplig för undervisningsuppgiften, lärarbehörighet och tre års praktisk arbetserfarenhet.
Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Befattningen tillsätts så fort som möjligt och gäller tillsvidare. För nyanställda tillämpas en prövotid på 4 månader.                  

Ansökningstiden utgår måndagen den  3.8.2018 kl. 16.00.

Tilläggsuppgifter om befattningarna fås av utbildningsledare Seppo Nylund. Skicka ett SMS till tfn 044 739 7617 så ringer Seppo upp dig inom några dagar. Skicka din ansökan samt CV per e-post till seppo.nylund@axxell.fi.

 


News