Back

Axxell söker lärare inom bilteknik

Axxell söker lärare inom bilteknik

Axxell söker lärare inom bilteknik

Axxell söker lärare inom bilteknik

I Raseborg har Axxell tre olika enheter – Handel och service, Teknik samt Pedagogik, social- och hälsovård. Enheterna har verksamhet i Ekenäs och Karis.  Antalet studerande omfattar ca 600 ungdomar. Axxell Teknik utbildar fordonsmekaniker inom ramen för grundexamen inom bilteknik. Våra fordonsmekaniker lär sig service och reparationer av bilar.

Till vårt bil-lärarlag  söker vi nu

Timlärare i huvudsyssla, bilteknik

Av den som anställs förväntas lösningsinriktat arbetssätt och ett stort intresse för ungdomar och vuxna och deras inlärning. Arbetsstället är Raseborg.

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom utbildningsväsendet (968/1998). Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

En prövotid på 4 månader tillämpas.

Tjänstgöringen påbörjas enligt överenskommelse och är tillsvidare

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002)

För närmare information om befattningen kontakta utbildningsledare Seppo Nylund, tfn 044-739 7617.

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast fredagen den 22.9.2017 kl. 16.00. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi . Skriv bil-lärare och ditt efternamn och förnamn i meddelandefältet. (modell: bil-lärare Seppo Nylund)


News