Back

Axxell söker lärare inom husteknik till Karis

Axxell söker lärare inom husteknik till Karis

Axxell söker lärare inom husteknik till Karis

Axxell söker lärare inom husteknik till Karis

Axxell erbjuder yrkesutbildning på andra stadiet åt ungdomar och vuxna. Enheten Teknik ordnar utbildning i Karis och Pargas. Vi har en personal på ca. 30 personer och ca. 500 studerande. Vi söker dig som här erfarenhet i VVS branschen och vara en del i vår tekniska teamet i Karis. Vi erbjuder dig en arbetsplats som du har kontakter till arbetslivet och du undervisas de kommande VVS proffs.

Inom ramen för Grundexamen inom husteknik söker vi en

Lärare, husteknik

Arbetsställe: Karis

Omfattning: minst 80% procent. Undervisningsspråket är svenska.

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom utbildningsväsendet (986/1998). Detta innebär lämplig högskolexamen, minst tre års arbetserfarenhet i branschen samt lärarbehörighet. Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Arbetet inleds 1.8.2023 och är tillsvidare, prövotid på 6 månader tillämpas.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

I avsaknad av behöriga sökande kan en person anställas för befattningen under förutsättning att han / hon anställts som lärare på villkor att han eller hon inom tre år från det att anställningsförhållandet inleddes slutför de pedagogiska studier för lärare som avses i de nämnda bestämmelserna.

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Harry Åkerfelt, tfn 044-739 7635 eller e-post harry.akerfelt@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast söndagen 19.3.2023. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv ”Husteknik lärare och ditt namn” i meddelandets ämnesfält.

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver

  • betyg över yrkesmässig behörighet ex. ingenjör YH
  • betyg över lärarbehörighet
  • intyg över arbetserfarenhet (3år i branschen)

News