Back

Axxell söker lärare inom sjukvård och omsorg till Pargas

Axxell söker lärare inom sjukvård och omsorg till Pargas

Axxell söker lärare inom sjukvård och omsorg till Pargas

Axxell söker lärare inom sjukvård och omsorg till Pargas

Axxell erbjuder yrkesutbildning i många olika branscher fördelat på sju olika enheter. Axxell erbjuder också utbildning åt företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region. Undervisningsspråket är såväl svenska som finska.  

Vi söker nu en lärare till vårt team i Pargas som är kreativ och nytänkande i sin syn på lärandet. Är du intresserad att undervisa inom handikappomsorgen, handleda, motivera och stöda studerande i deras inlärningsprocess, då är det dig vi söker!

Inom ramen för Grundexamen inom social- och hälsovård, närvårdare söker vi en 

Lärare inom sjukvård och omsorg

Arbetsställe: Pargas, men jobb på distans och på våra andra enheter kan också komma i fråga

Omfattning: minst 80 procent

Undervisningsspråket är svenska

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom utbildningsväsendet (968/1998). Detta innebär minst lämplig högskolexamen, fem års arbetserfarenhet i branschen samt lärarbehörighet.

Arbetet inleds 1.8.2022 och är tillsvidare. Prövotid på 6 månader tillämpas. Lön enligt Avtal för yrkesinriktade vuxenutbildningscenter

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002)

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Beatrice Westerlund, tfn 044-739 7445 och epost beatrice.westerlund@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast söndagen den 22.5.2022. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi Skriv ”lärare inom sjukvård och omsorg” och ditt namn i meddelandets ämnesfält.

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver

  • Betyg över yrkesmässig behörighet, ex. sjukskötare
  • Betyg över lärarbehörighet
  • Intyg över arbetserfarenhet (5år i branschen)

News