Back

Axxell söker lärare inom småbarnspedagogik

Axxell söker lärare inom småbarnspedagogik

Axxell söker lärare inom småbarnspedagogik

Axxell söker lärare inom småbarnspedagogik

Axxell är Svenskfinlands största yrkesutbildare med ca 3000 studerande på flera olika orter. Vi har studerande i olika ålder och med olika bakgrund. I Karis studerar totalt över 900 studerande varav ca. 300 ungdomar och resten vuxna.

Vi har för avsikt att utvidga vårt utbildningsutbud med bland annat e-utbildning inom grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning (barnledare). Barnledare är behöriga att jobba som barnskötare inom småbarnspedagogik (lag om småbarnspedagogik 540/2018).

Vi söker nu

Lärare inom småbarnspedagogik

Vi söker nu en person att arbeta som lärare inom småbarnspedagogik enligt Lag om småbarnspedagogik 540/2018 med minst tre års arbetserfarenhet i branschen samt yrkeslärarbehörighet. Arbetsuppgiften omfattar undervisning, handledning och att utveckla e-utbildningen för grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, barnledare. Det är också aktuellt att undervisa inom andra examensdelar där småbarnspedagogik är aktuellt tema. Vi värdesätter mångsidiga pedagogiska metoder och goda IKT-kunskaper. Arbetsområdet kommer i huvudsak att vara inom huvudstadsregionen och Västra Nyland.

Arbetsställe; Karis

Arbetet inleds 16.3.2020 eller enligt överenskommelse och är tillsvidare.

Lön enligt kollektivavtalet för yrkesinriktade vuxenutbildningscenter. Prövotid på 6 månader tillämpas. Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Beatrice Westerlund, tfn 044-739 7445,beatrice.westerlund@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast den 23.2.2020. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv lärare inom småbarnspedagogik och ditt namn i meddelandets ämnesfält.

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver

  • Betyg över yrkesmässig behörighet
  • Betyg över yrkeslärarbehörighet
  • Intyg över arbetserfarenhet 

News