Back

Axxell söker lärare inom turismbranschen

Axxell söker lärare inom turismbranschen

Axxell söker lärare inom turismbranschen

Axxell söker lärare inom turismbranschen

Axxell utbildar i Åbo både blivande sjömän och blivande turismproffs. Utbildningen ordnas både för unga och vuxna och undervisningen sker i utrymmen som vi delar med Yrkeshögskolan Novia och Aboa Mare.

Axxell anställer

Lärare inom turismbranschen

Examina du undervisar i är i huvudsak grundexamen i turism och yrkesexamen för hotellreceptionist  med placeringsort i Åbo. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är undervisning och handledning av studerande, i första hand vuxenstuderande.

Anställningen inleds så fort som möjligt och sträcker sig till 31.12.2018 med möjlighet till förlängning.

Behörighetskrav för befattningarna enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet inom branschen.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

För alla befattningar tillämpas en prövotid om 4 månader.

Närmare uppgifter om befattningen ger enhetschef Susanne Karlsson, tfn 044-739 7221. Ansökningar skickas per epost till hr@axxell.fi, skriv i ärende-fältet lärare inom turismbranschen samt ditt namn. Ansökningstiden utgår 6.10.2017 kl. 16.00.


News