Back

Axxell söker lärare till frisörutbildningen i Karis

Axxell söker lärare till frisörutbildningen i Karis

Axxell söker lärare till frisörutbildningen i Karis

Axxell söker lärare till frisörutbildningen i Karis

Axxell erbjuder yrkesutbildning i många olika branscher fördelat på sju olika enheter. Axxell erbjuder också utbildning åt företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region. Undervisningsspråket är såväl svenska som finska.

Karis är Axxells största verksamhetsställe med en personalstyrka på ca 85 personer och ca. 1000 studerande. Här möts många branscher och kulturer och vi har studerande i olika åldrar.

Vi söker nu en frisörlärare till vårt team som är kreativ och nytänkande i sin syn på lärandet. Är du intresserad att undervisa, handleda, motivera och stöda studerande i deras inlärningsprocess? Eller har du tankar och idéer hur teamet kunde tillsammans utveckla utbildningen som stöder arbetslivets behov? Då är det dig vi söker.

Inom ramen för Grundexamen inom hår och skönhetsbranschen söker vi en

Lärare, frisörutbildningen

Arbetsställe; Karis

Omfattning; minst 50 procent

Undervisningsspråket är svenska. Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom utbildningsväsendet (986/1998). Detta innebär lämplig högskolexamen, minst tre års arbetserfarenhet i branschen samt lärarbehörighet. Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen, årsarbetstid

Arbetet inleds 1.8.2023 och är tills vidare. Prövotid på 6 månader tillämpas.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002)

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Beatrice Westerlund, tfn 044-7397445 eller e-post beatice.westerlund@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast söndagen 19.3.2023. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv ”frisörlärare” och ditt namn i meddelandets ämnesfält.

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver

  • betyg över yrkesmässig behörighet ex. estenom YH
  • betyg över lärarbehörighet
  • intyg över arbetserfarenhet (3år i branschen)

News