Back

Axxell söker lärare till kockutbildningen i Karis

Axxell söker lärare till kockutbildningen i Karis

Axxell söker lärare till kockutbildningen i Karis

Axxell söker lärare till kockutbildningen i Karis

Karis är Axxells största verksamhetsställe med en personalstyrka på ca 85 personer och ca. 1000 studerande. Här möts många branscher och kulturer och vi har studerande i olika åldrar. Inom enheten Handel, sjöfart och turism utbildar vi blivande kockar i både Karis och Pargas. Nu söker vi dig som har erfarenhet inom restaurangbranschen och som kan bli del av vår kunniga personal i Karis. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära kontakt till arbetslivet och får möjlighet att undervisa blivande kockar.

Inom ramen för grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen, kock söker vi en

Lärare, kockutbildningen

Arbetsställe: Karis

Omfattning: 60%

Undervisningsspråket är svenska. Behörighetskrav för befattningen enligt Förordning om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Detta innebär lämplig högskolexamen, minst tre års arbetserfarenhet i branschen samt lärarbehörighet. Lön enligt Avtal för yrkesinriktade vuxenutbildningscenter.

Arbetet börjar enligt överenskommelse och tidsbundet fram till 7.6.2024. Prövotid på 2 månader tillämpas.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

För närmare information om befattningen kontakta utbildningsledare Anna Gråhn, tfn 044-739 7263 och e-post: anna.grahn@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast söndagen den 30.9.2023. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi . Skriv Lärare kock och ditt namn i meddelandets ämnesfält.

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver

  • betyg över yrkesmässig behörighet ex. restonom YH, restaurangadministratör YH
  • betyg över lärarbehörighet
  • intyg över arbetserfarenhet (3år i branschen)

News