Back

Axxell söker lärare till kockutbildningen i Karis

Axxell söker lärare till kockutbildningen i Karis

Axxell söker lärare till kockutbildningen i Karis

Axxell söker lärare till kockutbildningen i Karis

Karis är Axxells största verksamhetsställe med en personalstyrka på ca 85 personer och ca. 1000 studerande. Här möts många branscher och kulturer och vi har studerande i olika åldrar. Inom enheten Handel, sjöfart och turism så utbildar vi blivande kockar i både Karis och Pargas. Nu söker vi dig som har erfarenhet inom restaurangbranschen och som kan bli del av vår kunniga personal i Karis. Vi erbjuder dig en arbetsplats var du har nära kontakt till arbetslivet och var du ges möjlighet att undervisa blivande masterchefs.

Inom ramen för Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen, kock söker vi en

Lärare, kockutbildningen

Arbetsställe; Karis

Omfattning; 100%. Undervisningsspråket är svenska.

Behörighetskrav för befattningen enligt Förordning om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Detta innebär lämplig högskolexamen, minst tre års arbetserfarenhet i branschen samt lärarbehörighet. Lön enligt Avtal för yrkesinriktade vuxenutbildningscenter.

Arbetet inleds 1.8.2023 och är tillsvidare. Prövotid på 6 månader tillämpas.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002)

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Linda Glasberg-Lindholm, tfn 044-739 7241 och e-post: linda.glasberg-lindholm@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast 19.3.2022. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi . Skriv kocklärare och ditt namn i meddelandets ämnesfält.

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver

  • Betyg över yrkesmässig behörighet ex. restonom YH, restaurangadministratör YH
  • Betyg över lärarbehörighet
  • Intyg över arbetserfarenhet (3år i branschen)

News