Back

Axxell söker lärare till kosmetologutbildningen till Pargas

Axxell söker lärare till kosmetologutbildningen till Pargas

Axxell söker lärare till kosmetologutbildningen till Pargas

Axxell söker lärare till kosmetologutbildningen till Pargas

Axxell i Pargas erbjuder utbildning för unga, vuxna, företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region.  

Kosmetologer arbetar både i små och stora företag. Som kosmetolog kan du hitta din plats i skönhetssalonger, på kryssningsfartyg, i varuhus som försäljare eller som konsulent. Du kan också bli företagare och ha egna skönhetssalong. Som vuxen kan du även på ett flexibelt sätt avlägga en examen vid sidan av ditt arbete eller delta i en läroavtalsutbildning. 

Vi söker nu en kosmetologlärare till vårt team som är kreativ och nytänkande i sin syn på lärandet. Är du intresserad att undervisa, handleda, motivera och stöda studerande i deras inlärningsprocess? Lärarlaget har också många tankar och idéer hur vi kunde utveckla vårt utbildningsutbud, vill du vara med och utveckla utbildningen? Då är det dig vi söker. 

Inom ramen för grundexamen inom hår- och skönhetsbranschen söker vi en   

Lärare till kosmetologutbildningen

Arbetsställe: Pargas 

Omfattning: minst 80 procent 

Undervisningsspråket är svenska   

Behörighetskrav för befattningen enligt Förordning om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998). Detta innebär lämplig högskolexamen, minst tre års arbetserfarenhet i branschen samt lärarbehörighet. Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen, årsarbetstid.  

Arbetet inleds 1.8.2021 och är tillsvidare. Prövotid på 6 månader tillämpas.  

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). 

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Beatrice Westerlund, tfn 044-739 7445 eller beatrice.westerlund@axxell.fi 

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast onsdagen den 31.3.2021 kl. 16.00. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv in ”kosmetologlärare” och ditt namn i meddelandets ämnesfält. 

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver 

  • betyg över yrkesmässig behörighet ex. estenom YH  
  • betyg över lärarbehörighet 
  • intyg över arbetserfarenhet (3år i branschen)  

 


News