Back

Axxell söker merkonomlärare till Karis och Åbo

Axxell söker merkonomlärare till Karis och Åbo

Axxell söker merkonomlärare till Karis och Åbo

Axxell söker merkonomlärare till Karis och Åbo

Axxell erbjuder yrkesutbildning i många olika branscher fördelat på sju olika enheter. Axxell erbjuder också utbildning åt företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region.

Enheten Handel och turism söker en merkonomlärare med inriktning på ekonomiförvaltning. Enheten är verksam både i Åbo och Karis. Hos oss får du jobba i fräscha och moderna utrymmen och du samarbetar med ett mångprofessionellt och engagerat arbetsteam.

Axxell i Åbo är verksam i Auriga fastigheten och erbjuder moderna utrymmen i en internationell miljö. Här utbildar vi inom affärsverksamhet, sjöfart samt turism. Studerandes antal är ca 230, dessutom finns en omfattande kursverksamhet. Karis är Axxells största verksamhetsställe med en personalstyrka på ca 85 personer och ca. 1000 studerande. Här möts många branscher och kulturer och vi har studerande i olika åldrar.

Inom ramen för Grundexamen inom affärsverksamhet söker vi en

Lärare till merkonomutbildningen

Arbetsställe: Karis eller Åbo och med verksamhet också på andra Axxell-enheter

Omfattning: 100 % (ekonomiförvaltning). Undervisningsspråket är svenska och finska.

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom utbildningsväsendet (986/1998). Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Arbetet inleds 1.8.2022 och är tillsvidare. Prövotid på 6 månader tillämpas.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Linda Glasberg-Lindholm, tfn 044-739 7241 eller e-post linda.glasberg-lindholm@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast 1.5.2022. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv merkonomlärare och ditt namn i meddelandets ämnesfält.

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver

  1. betyg över yrkesmässig behörighet ex. tradenom YH
  2. betyg över lärarbehörighet
  3. intyg över arbetserfarenhet (3år i branschen)

News