Back

Axxell söker överträdgårdsmästare/trädgårdsmästare till Överby

Axxell söker överträdgårdsmästare/trädgårdsmästare till Överby

Axxell söker överträdgårdsmästare/trädgårdsmästare till Överby

Axxell söker överträdgårdsmästare/trädgårdsmästare till Överby

Axxells enhet Trädgård och hantverk, allmänt kallad Överby, finns i Esbo invid ring III och i nära anslutning till Margretebergsparken. På enheten utbildas trädgårdsmästare, florister, artesaner och måttbeställningssömmerskor, just nu är de studerande ca 160. I personalen finns ca. 10 lärare och nästan lika många personer i övriga personalgrupper, detta lite beroende på säsong. Skolan har egna drygt 3000 m2 stora växthus där främst blommor odlas. Därtill finns en containerodling utomhus där främst perenner odlas. Tre fastanställda sköter verksamheten och förutom det vanliga arbetet läggs stor vikt vid att utbilda trädgårdsstuderande i moderna och hållbara odlingsmetoder. Stor vikt läggs vid miljöarbetet.

Vi söker nu en

Överträdgårdsmästare / Trädgårdsmästare

Då vår nuvarande överträdgårdsmästare avgår med pension söker vi nu en ny medarbetare. Det kan bli fråga om anställning antingen som överträdgårdsmästare eller trädgårdsmästare. Arbetsbilden kan variera och formuleras beroende på den sökandes kunnande och profil. I arbetsuppgifterna ingår att delta i den dagliga driften och allt praktiskt arbete enligt behov i växthusen. I Uppgifterna kan bland annat ingå ansvar för att planera, leda och samordna verksamheten på området och ett helhetsansvar för växthusen. I uppgifterna kan ingå också ansvar för försäljning och kundkontakter till detaljister och grossister. Budgetering och ekonomiskt lönsamhetsansvar samt förmanskap kan ingå. I arbetet ingår också deltagande i undervisningen av blivande trädgårdsmästare.

Du behöver ha lämplig utbildning och arbetserfarenhet från branschen. Vi erbjuder en intressant och mångsidig arbetsplats i en unik miljö. Vi önskar att du har en positiv inställning och är bra på att arbeta tillsammans med människor. Du har erfarenhet av att jobba med det praktiska arbetet i växthus. Du talar svenska och finska på minst nöjaktig nivå. Du har eventuellt också erfarenhet av att jobba som förman men det är inget krav eftersom den exakta arbetsbilden och uppgifterna bestäms utgående från den sökandes kunnande.

Arbetet är tills vidare och 100%. Arbetet inleds enligt överenskommelse och prövotid på 6 månader tillämpas. Lön enligt kollektivavtal.

Mera information om befattningen ger prorektor Lillemor Norrena, tfn 044-739 7356, lillemor.norrena@axxell.fi.

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan inklusive CV och referenser senast söndagen 26.11.2023 på adressen hr@axxell.fi. Märk meddelandet med Överträdgårdsmästare och ditt namn.


News