Back

Axxell söker projektarbetare

Axxell söker projektarbetare

Axxell söker projektarbetare

Axxell söker projektarbetare

För oss i Axxell är välmående studerande i fokus. Vi går nu in för att ytterligare satsa på att utveckla läroanstaltens verksamhet och miljö för våra studerande. Målsättningen är att främja studieförmågan. Det av Utbildningsstyrelsen finansierade projektet ”Aktiv och välmående” är ytterligare ett led i denna utveckling. Axxell är också med i studier i rörelse- verksamheten.

Om du har ett brinnande intresse att utveckla och prova på nya aktiva verksamhetsmodeller som främjar våra studerandes fysiska och psykiska hälsa är du personen vi söker. Arbetsuppgiften kommer att anpassas efter kompetens och intresseområde. I uppgiften kommer en del undervisning i delområdet Upprätthållande av arbetsförmågan och välbefinnandet att också inkluderas.

Vi söker en

Projektarbetare

Arbetsställe: Karis men annan ort där Axxell är verksam kan också diskuteras
Omfattning: 80 %

Befattningen utformas utgående från sökandes profil. Inga specifika behörighetskrav finns för befattningen, men vi värdesätter lämplig högskolexamen, förslagsvis fysioterapeut eller idrottsinstruktör.

Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Lönesättningens fastställs utgående från sökandes profil. Prövotid på 6 månader tillämpas.

Arbetet inleds så fort som möjligt och pågår under projekttiden som är 1.1.2021-30.6.2022.

Arbetsspråket är svenska men finskakunskaper räknas som merit.

Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002)

För närmare information om befattningen kontakta lärare, projektansvariga Hanna Andersson, tfn 044-739 7361 eller epost hanna.andersson@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast torsdagen den 11.2.2021 kl. 14.00. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi  Skriv in projektarbetare och ditt efternamn och förnamn i meddelandets ämnesfält. Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som berättar om vad du kan och vad du tidigare sysslat med. 


News