Back

Axxell söker snickarlärare till Karis

Axxell söker snickarlärare till Karis

Axxell söker snickarlärare till Karis

Axxell söker snickarlärare till Karis

Axxell erbjuder yrkesutbildning i många olika branscher fördelat på sju olika enheter. Axxell erbjuder också utbildning åt företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i våra regioner. Undervisningsspråket är såväl svenska som finska.      

Karis är Axxells största verksamhetsställe med en personalstyrka på ca 85 personer och ca. 1000 studerande. Här möts många branscher och kulturer och vi har studerande i alla åldrar. Enheten Teknik verkar på två orter, Karis och Pargas. Vi på Teknik står för innovativt lärande. Bli en del av vår kunniga personal. 

Inom ramen för grundexamen inom träindustrin i vuxenutbildning, söker vi en    

Snickarlärare

Arbetsställe: Karis

Omfattning: minst 80 procent. Undervisningsspråket är svenska och finska.

Behörighetskrav för befattningen enligt förordning om behörighetsvillkor för personal inom utbildningsväsendet (986/1998). Lön enligt kollektivavtal för yrkesinriktade vuxentubildningscenter.

Arbetet inleds 8.1.2024 eller enligt överenskommelse och är tills vidare. Prövotid på 6 månader tillämpas. I avsaknad av formellt behöriga sökande, kan även en icke behörig person utses för en viss tid.

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Harry Åkerfelt, tfn 044-739 7635 eller e-post harry.akerfelt@axxell.fi.

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast söndagen 26.11.2023. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv Lärare, snickare och ditt namn i meddelandets ämnesfält.

Till din ansökan skall du bifoga intyg och betyg som stärker din behörighet. Vi behöver:

  • betyg över yrkesmässig behörighet ex. snickarmästare
  • betyg över lärarbehörighet
  • intyg över arbetserfarenhet (3år i branschen)

News