Back

Axxell söker studiesekreterare till Esbo

Axxell söker studiesekreterare till Esbo

Axxell söker studiesekreterare till Esbo

Axxell söker studiesekreterare till Esbo

Axxell är Svenskfinlands största yrkesutbildare med ca. 3000 studerande och 290 anställda. Vi finns på sju orter i södra Finland och vi utbildar framtidens yrkesproffs i många olika branscher. I huvudstadsregionen är språk- och integrationsutbildningen stor.

Axxells enhet Trädgård och hantverk, allmänt kallad Överby, finns i Esbo invid ring III och i nära anslutning till Margaretebergsparken. På enheten utbildas trädgårdsmästare, florister, artesaner och måttbeställningssömmerskor, just nu är de studerande ca 160. I personalen finns ca. 10 lärare och nästan lika många personer i övriga personalgrupper, detta lite beroende på säsong. Skolan har egna växthus där främst blommor odlas.

Till vår enhet i Esbo söker vi en

Studiesekreterare

Till arbetsuppgifterna hör studerande och -kundservice, användande av studieregistret Primus, schemaläggning samt kassa- och ekonomihantering. Utöver detta bistår du enheterna med olika administrativa uppgifter. Vi förutsätter att du har lämplig merkantil utbildning, goda kunskaper i de båda inhemska språken och goda datakunskaper. Vi förväntar oss att du är kundorienterad, samarbetsvillig och har god initiativförmåga.

Befattningen tillsätts 1.4.2023 eller enligt överenskommelse och är tillsvidare.

Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Prövotid på 6 månader tillämpas.

För närmare information om befattningen, kontakta enhetschef Annika Linder Airava, tfn 044-739 7658 eller e-post annika.linder-airava@axxell.fi

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast fredag 24.3.2023. Vi inleder intervjuerna redan innan ansökningstidens utgång. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi. Skriv Studiesekreterare och ditt namn i meddelandets ämnesfält.


News