Back

Axxell söker studiesekreterare till Karis

Axxell söker studiesekreterare till Karis

Axxell söker studiesekreterare till Karis

Axxell söker studiesekreterare till Karis

I Raseborg har Axxell tre olika enheter – Handel och service, Teknik, Pedagogik, social- och hälsovård. Enheterna har verksamhet i Ekenäs och Karis. Antalet studerande omfattar ca 1000 studeranden. Vi söker nu en studiesekreterare till i vårt team med placeringsort, Karis.

Studiesekreterare

tidsbunden befattning fram till 31.12.2018

Till studiesekreterarens uppgifter hör bl.a. att använda studieregister programmet Primus,  att bygga upp och underhålla enheternas intranet sidor och övriga kontorsuppgifter. Utöver detta bistår studiesekreteraren enhetschefen och utbildningsledarna med olika administrativa uppgifter.

Vi förutsätter att du har lämplig merkantil utbildning, kunskap i de båda inhemska språken och goda datakunskaper. Vi förväntar oss att du är kundorienterad, samarbetsvillig och har god initiativförmåga.

Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen.

Arbetsförhållandet inleds så fort som möjligt.

En prövotid på 4 månader tillämpas.

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast måndag 29.1.2018 kl. 16.00. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi . Skriv studiesekreterare och ditt efternamn och förnamn i meddelandefältet. (modell: studiesekreterare Beatrice Westerlund)

Mera information om befattningen ger enhetschef Beatrice Westerlund, tfn 044 739 7445 eller beatrice.westerlund@axxell.fi.


News