Back

Axxell söker studiesekreterare till Karis

Axxell söker studiesekreterare till Karis

Axxell söker studiesekreterare till Karis

Axxell söker studiesekreterare till Karis

Axxell erbjuder yrkesutbildning i många olika branscher fördelat på sju olika enheter. Axxell erbjuder också utbildning åt företag och samfund. Vi beaktar näringslivets behov och bedriver sådan verksamhet som gagnar utvecklingen i vår region.

Karis är Axxells största verksamhetsställe med en personalstyrka på ca 85 personer och ca. 1000 studerande. Här möts många branscher och kulturer och vi har studerande i olika åldrar. Hos oss får du jobba i fräscha och moderna utrymmen och du samarbetar med ett mångprofessionellt och engagerat arbetsteam

Till Axxell i Karis, söker vi en

studiesekreterare

Till arbetsuppgifterna hör studerande och -kundservice, användande av studieregistret Primus samt kassa- och ekonomihantering.  Utöver detta bistår du enheterna med olika administrativa uppgifter. Vi förutsätter att du har lämplig merkantil utbildning, kunskap i de båda inhemska språken och goda datakunskaper. Vi förväntar oss att du är kundorienterad, samarbetsvillig och har god initiativförmåga.

Befattningen tillsättas fr.o.m 1.8.2022 och är tillsvidare.

Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. En prövotid på 6 månader tillämpas.

Förfrågningar riktas till enhetschef Linda Glasberg-Lindholm, e-post linda.glasberg-lindholm@axxell.fi, tfn 044-739 7241.

Ansökan samt CV skickas till adressen hr@axxell.fi och bör vara oss tillhanda senast 1.5.2022. Märk meddelandet ”Studiesekreterare/Karis" samt ditt namn.


News