Back

Axxell söker två handledare till kockutbildningen

Axxell söker två handledare till kockutbildningen

Axxell söker två handledare till kockutbildningen

Axxell söker två handledare till kockutbildningen

Axxell Handel och service säker två stycken personliga handledare till Karis

Personlig handledare inom grundexamen inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen (kock) (2 befattningar)

Anställningen inleds så fort som möjligt och fortgår till 01.06.2018. Den personliga handledaren fungerar som personlig assistent för en enskild studerande inom den teoretiska och den praktiska undervisningen.

Lön enligt kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Befattning 1:

Arbetstiden är helhetsarbetstid och för befattningen krävs lämplig yrkesmässig behörighet på minst grundexamensnivå och yrkesexamen för ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet.

Befattning 2:

Arbetstiden är 20 h/vecka och för befattningen krävs lämplig yrkesmässig behörighet på minst grundexamensnivå och yrkesexamen för ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet.

Mera information om båda befattningarna ger enhetschef Beatrice Westerlund tfn 044-739 7445 eller beatrice.westerlund@axxell.fi. Ansökan jämte CV skickas till hr@axxell.fi. Skriv i meddelandets ämnesrad vilkendera befattning du söker (Personlig handledare, kock, 20h eller Personlig handledare, kock, helhetsarbetstid) eller om du söker båda samt ditt namn.

Ansökningstiden går ut onsdagen 22.11.2017, kl. 16.00


News