Back

MKK etsii tuntiopettajia kotoutumiskoulutukseen

MKK etsii tuntiopettajia kotoutumiskoulutukseen

MKK etsii tuntiopettajia kotoutumiskoulutukseen

MKK etsii tuntiopettajia kotoutumiskoulutukseen

Axxell tarjoaa monipuolista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Järjestämme yli 30 tutkintoa ja koulutamme sekä suomeksi että ruotsiksi. Axxell Monikulttuurisuuskeskus järjestää aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Järjestämme myös ammatillista koulutusta ja toimimme aktiivisesti hankkeissa.

Haemme sivutoimisia

suomen kielen ja viestintätaitojen sekä

yhteiskunta- ja työelämätaitojen tuntiopettajia

kotoutumiskoulutukseen pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme kokeneiden kollegoiden ja organisaation tuen laadukkaan toiminnan toteuttamiseen.

Edellytämme S2-tuntiopettajilta ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa ja suomen kielen perus- ja aineopintoja, joiden laajuus on vähintään 35 ov tai 60 op.

Yhteiskunta- ja työelämätaitojen tuntiopettajalta edellytämme ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa ja vähintään puolen vuoden kokemusta yhteiskunta- ja työelämätaitojen opettamisesta aikuisille maahanmuuttajille tai aikuisten maahanmuuttajien ohjauksesta.

Tarjoamme työehtosopimuksen mukaiset työehdot ja palkkauksen, TES: Sivista Ammatilliset aikuiskoulutuskeskukset. Aloitamme haastattelut hakuaikana ja työsuhteet alkavat sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hr@axxell.fi, kirjoita viestiin otsikoksi MKK, tuntiopettaja /Suomen kielen ja viestintätaitojen opettaja/ Yhteiskunta- ja työelämätaitojen opettaja.

Lisätietoja tarvittaessa mkk@axxell.fi


News