Back

Pargas söker vikarierande lokalvårdare

Pargas söker vikarierande lokalvårdare

Pargas söker vikarierande lokalvårdare

Pargas söker vikarierande lokalvårdare

Axxell Pargas söker en noggrann och energifylld

vikarierande lokalvårdare

Anställningen påbörjas enligt överenskommelse och sträcker sig till 31.5.2018, med möjlig förlängning. Lokalvårdarens arbete är både självständigt och team-inriktat och vårt motto är trivsamma, trygga och städade utrymmen. Axxell Pargas är belägen i centrum av Pargas på Vapparvägen 4, där yrkesutbildning för ungdomar och vuxna ordnas. Enhetens mångsidighet innebär en intressant och varierande arbetsmiljö.

Behörighetskraven för befattningen är lokalvårdare. Lön för uppgiften utgår från gällande kollektivavtal (1.2.2016 utgör grundlönen 1706,49 €/månad och dessutom betalas ett utbildningstillägg på 5 % av grundlönen (85,32 €/månad) till en behörig lokalvårdare med grundexamen

Mera information om Axxell Pargas hittar du på www.axxell.fi/pargas och närmare upplysningar om befattningen ger enhetschef Susanne Karlsson, tfn 044-739 7221.

Skicka eller hämta din ansökan till enhetschef Susanne Karlsson, Axxell Pargas, Vapparvägen 4, 21600 Pargas. Vikariatet besätts genast när en lämplig person har hittats.


News