Course:
Att arbeta inom restaurangverksamhet - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (delexamen)

NYHET! Arbete inom restaurang, en delexamen av grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen

Under utbildningen avlägger du examensdelen "Att arbeta inom restaurangverksamhet", 20 kp. Utbildningen är för dig som vill vara kreativ, arbeta med händerna i ett praktiskt yrke och i ett högt tempo.

Utbildningen passar dig som saknar utbildning, dig som vill uppdatera din kunskap eller dig som vill eller funderar på att byta bransch.  Köksbranschen är full av möjligheter.

Studiernas uppbyggnad

Att arbeta inom restaurangverksamhet är den första obligatoriska examensdelen i kockutbildningen. I  examensdelen lär du dig baskunskapen för att arbeta i ett kök. Om du vill fortsätta till hel examen får du examensdelen tillgodoräknad då du utfört ett yrkesprov med godkänt vitsord.

Utbildningen består av närstudier, distansstudier och arbetsplatsförlagd utbildning. Antalet närstudiedagar är 2 dagar per vecka, utbildningen sker dagtid. I utbildningen ingår distansstudiedagar och arbetsplatsförlagd utbildning.

Utbildningens omfattning och tid bestäms individuellt vid utarbetande av en personlig utvecklingsplan för kunnandet (PUK). Med hjälp av planen beaktas tidigare kunnande och då planeras inhämtande av nödvändigt kunnande för den examen som avläggs.


Detailed information

Course name

Att arbeta inom restaurangverksamhet - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (delexamen)

Location

Bangatan 75
10300 Karis

Course Type

Vocational upper secondary qualification

Course language

Swedish

Start Date

03 Feb 2020

End Date

12 Jun 2020

Last day to apply

10 Jan 2020

Contact

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi

Course name

Att arbeta inom restaurangverksamhet - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (delexamen)

Location

Axxell i
Axxell i

Bangatan 75
10300 Karis<()

Course Type

Vocational upper secondary qualification

Course language

Swedish

Scope

Start Date

03 Feb 2020

End Date

12 Jun 2020

Last day to apply

10 Jan 2020

Contactperson

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi

Course name

Att arbeta inom restaurangverksamhet - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (delexamen)

Location

Bangatan 75
10300 Karis

Course Type

Vocational upper secondary qualification

Course language

Swedish

Scope

Start Date

03 Feb 2020

End Date

12 Jun 2020

Last day to apply

10 Jan 2020

Contactperson

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi



Contact

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi


Application process

Fyll i den elektroniska blanketten nedan för att söka till utbildningen. Alla sökande kallas till personlig intervju.