Course:
Att arbeta inom restaurangverksamhet - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (arbetskraftsutbildning, delexamen)

NYHET! Arbete inom restaurang, en delexamen av grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen som arbetskraftsutbildning

Under utbildningen avlägger du examensdelen "Att arbeta inom restaurangverksamhet", 20 kp. Utbildningen är för dig som vill vara kreativ, arbeta med händerna i ett praktiskt yrke och i ett högt tempo. Du som avlagt examensdelen kan arbeta med grundläggande arbetsuppgifter inom köksbranschen.

Utbildningen passar dig som behöver grundläggande kunskap inom köksbranschen eller dig som vill uppdatera din kunskap för att kunna arbeta med arbetsuppgifter inom köksbranschen.

Studiernas uppbyggnad

Att arbeta inom restaurangverksamhet är den första obligatoriska examensdelen i kockutbildningen. I  examensdelen lär du dig baskunskapen för att arbeta i ett kök.

Utbildningen består av närstudier, distansstudier och arbetsplatsförlagd utbildning. Antalet närstudiedagar är 2 dagar per vecka, utbildningen sker dagtid. I utbildningen ingår 3 distansstudiedagar/vecka och arbetsplatsförlagd utbildning samt yrkesprov.

Utbildningens omfattning och tid bestäms individuellt vid utarbetande av en personlig utvecklingsplan för kunnandet (PUK). Med hjälp av planen beaktas tidigare kunnande och då planeras inhämtande av nödvändigt kunnande för den examen som avläggs.


Detailed information

Course name

Att arbeta inom restaurangverksamhet - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (arbetskraftsutbildning, delexamen)

Location

Bangatan 75
10300 Karis

Course Type

Labour policy education

Course language

Swedish

Start Date

03 Feb 2020

End Date

12 Jun 2020

Last day to apply

10 Jan 2020

Contact

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi

Course name

Att arbeta inom restaurangverksamhet - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (arbetskraftsutbildning, delexamen)

Location

Axxell i
Axxell i

Bangatan 75
10300 Karis<()

Course Type

Labour policy education

Course language

Swedish

Scope

Start Date

03 Feb 2020

End Date

12 Jun 2020

Last day to apply

10 Jan 2020

Contactperson

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi

Course name

Att arbeta inom restaurangverksamhet - Grundexamen inom restaurang- och cateringbranschen (arbetskraftsutbildning, delexamen)

Location

Bangatan 75
10300 Karis

Course Type

Labour policy education

Course language

Swedish

Scope

Start Date

03 Feb 2020

End Date

12 Jun 2020

Last day to apply

10 Jan 2020

Contactperson

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi



Contact

Belinda Rehn

044-739 7803
belinda.rehn@axxell.fi


Application process

Om du är arbetslös arbetsökande:
Ta kontakt med TE-byrån för att söka till utbildningen! Fyll i ansökningsblanketten på TE-byråns hemsida, instruktioner hittar du på www.te-palvelut.fi. Direktlänk till utbildningens information och ansökningsblankett hittar du här. Utbildningens nummer är 689179. Motivera nogrannt varför du vill delta i utbildningen. Alla sökande kallas till intervju.

Om du inte är arbetslös:
Läs mera och fyll i ansökningsblanketten här