Back

Axxell MKK etsii työnhaku- ja uravalmentajaa

Axxell MKK etsii työnhaku- ja uravalmentajaa

Axxell MKK etsii työnhaku- ja uravalmentajaa

Axxell MKK etsii työnhaku- ja uravalmentajaa

Axxell Monikulttuurisuuskeskus on merkittävä toimija ammatillisessa koulutuksessa ja aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksessa. Teemme töitä n. 70 asiantuntijan voimin viidessä toimipisteessä pääkaupunkiseudulla pääasiassa maahanmuuttajataustaisten asiakkaiden kanssa.

Haemme nyt tiimiimme

työnhaku- ja uravalmentajaa

ammatilliseen koulutukseen ja kotoutumiskoulutukseen. Tarjoamme kokeneiden kollegoiden ja vakiintuneen organisaation tuen laadukkaaseen toiminnan toteuttamiseen. Työsopimus alkaa sivutoimisena ja vakiintuu päätoimiseksi hankintojen varmistuttua. Myös yrittäjyys on mahdollista. Voit työskennellä valmennuksen ohella muissa opetus- ja ohjaustehtävissä ammatillisessa koulutuksessa ja kotoutumiskoulutuksessa osaamisestasi riippuen.

Edellytämme sinulta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta, josta osa on liittynyt tehtäviin maahanmuuttaja-asiakkaiden parissa ja kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkintoa työhönvalmennuksen osaamisalalta tai työvalmennuksen erikoisammattitutkintoa.

Tarjoamme työehtosopimuksen mukaiset työehdot ja palkkauksen, noudatamme Sivista ry:n ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen hr@axxell.fi, viestiin otsikoksi Työnhaku- ja uravalmentaja sekä nimesi. Lähetä hakemuksesi 27.6.2022 mennessä.

Lisätietoja tarvittaessa mkk@axxell.fi.


News