Takaisin

Ajankohtaista coronavirusepidemiasta

Ajankohtaista coronavirusepidemiasta

Ajankohtaista coronavirusepidemiasta

Ajankohtaista coronavirusepidemiasta

Axxell päivittä tietoa coronavirustilanteesta aina kun uutta tietoa on. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ilmoituksia koronavirustilanteesta ja päivitämme ohjeitamme ja toimenpiteitämme näiden mukaisesti. Tarkempia tietoja ja ohjeita koskien koronavirusta on saatavilla Terveyden ja hyvinvointilaitoksen verkkosivuilta. Ajankohtaiset matkustustiedotteet voi lukea ulkoministeriön verkkosivuilta. Sivuja päivitetään jatkuvasti.

Opetus jatkuu normaalisti Axxellissa toistaiseksi. Axxell ei tämän suhteen tee omia päätöksiä vaan odottaa viranomaisten mahdollista päätöstä asiasta. Opiskelija tulee siis normaalisti kouluun ja osallistuu opetukseen. Jos opiskelija jää kotiin tästä syystä, on opiskelijan omalla vastuulla seurata opetusta ja tehdä mm. vaadittavat tehtävät. Opettajat eivät anna lisätukea tähän.

Kaikki Axxellin opiskelijat pyydetään seuraamaan Wilmaa ja Wilman ilmoitustaulua, päivitämme sinne tietoa kun uutta tietoa on. Henkilökuntaa pyydetään seuraamaan intranetissä olevaa tietoa, sinne päivitetään uutta tietoa jatkuvasti. Jos et vielä ole opiskelija ja sinulla on kysymyksiä koskien esimerkiksi hakemusta, kurssin alkua tai vastaavaa, ole yhteydessä vastaavaan opettajaan, yhteystiedot löytyvät koulutuksen sivuilta koulutusluettelosta. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen axxell@axxell.fi.


Ajankohtaisuudet