Takaisin

Axxell MKK etsii suomen kielen ja viestintätaitojen opettajaa

Axxell MKK etsii suomen kielen ja viestintätaitojen opettajaa

Axxell MKK etsii suomen kielen ja viestintätaitojen opettajaa

Axxell MKK etsii suomen kielen ja viestintätaitojen opettajaa

Etsimme Suomen kielen ja viestintätaitojen opettajaa

Oletko kehittyjä ja kehittäjä? Pedagogiikan osaaja?

Axxell Monikulttuurisuuskeskus järjestää aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Karjaalla. Järjestämme myös ammatillista koulutusta pääkaupunkiseudulla ja toimimme aktiivisesti hankkeissa.

Olemme merkittävä toimija alueellamme ja haemme tiimiimme suomen kielen ja viestintätaitojen opettajia (S2-opettaja, Suomi toisena kielenä-opettaja) toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Tarjoamme kokeneiden kollegoiden ja organisaation tuen ja toimivat työvälineet lähi- ja etäopetukseen. Olemme panostaneet pedagogiseen kehittämiseen jo vuosia, joten pääset mukaan laadukkaaseen toimintaan. Hanketoiminnassa kehitämme toimintaamme edelleen. Töitä teemme n. 70 asiantuntijan voimin. Opettajien työparina toimii tukihenkilöstömme.

Tehtävän ydin on aikuisten maahanmuuttajien suomen kielen ja viestintätaitojen opetus, mutta tehtäviin kuuluu myös koulutussuunnittelua, arviointia ja yhteydenpitoa sidosryhmiin.

Tehtävässä edellytetään:

  • Ylempää korkeakoulututkintoa
  • Opettajan pedagogista pätevyyttä Suomessa (35 ov tai 60 op)
  • Vähintään aineopintoja suomen kielestä
  • Kokemusta suomen kielen opetuksesta aikuisille maahanmuuttajille vähintään 12 kuukautta
  • Suomen kielen erinomaista taitoa

Jos et täytä kaikkia edellytyksiä, voit toimia sijaisena.

Tarjoamme työehtosopimuksen mukaiset työehdot ja palkkauksen, TES: Sivista Ammatilliset aikuiskoulutuskeskukset. Koeaika 6 kuukautta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen hr@axxell.fi, kirjoita viestiin otsikoksi MKK, Suomen kielen ja viestintätaitojen opettaja ja oma nimesi. Hae viimeistään 28.6.2021.

Lisätietoja tarvittaessa mkk@axxell.fi.

 


Ajankohtaisuudet