Takaisin

Axxell söker ansvarig hundtränare

Axxell söker ansvarig hundtränare

Axxell söker ansvarig hundtränare

Axxell söker ansvarig hundtränare

Brusaby är Axxells naturbruksenhet på Kimitoön med ca 400 studerande och 40 anställda. Brusaby erbjuder 15 utbildningar inom naturbruk och miljöområdet för både ungdomar och vuxna. I vår undervisningsmiljö ingår djurhus, stall, verkstäder och smådjursklinik på campusområdet och förstås skoljordbruken i Brusaby och Strömma. 

Inom vår assistenthundsverksamhet lediganslår vi ett vikariat som

Ansvarig hundtränare

för tiden 1.8-31.12.2022. Till arbetsuppgifterna hör självständigt tränande av hundar enligt träningsprogram, handledning av studerande i hundskötsel och –träning samt överlåtelse av tränade assistenthundar till slutkunden.

Sökande bör ha lämplig examen inom djurbranschen, erfarenhet av hundträning och en förmåga att arbeta självständigt och målinriktat. Arbetserfarenhet inom det sociala området räknas som en merit.

Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Tomas Björkroth, tel 044 739 7276 eller epost tomas.bjorkroth@axxell.fi. Vi ser fram emot din skriftliga ansökan så fort som möjligt. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi, skriv hundtränare samt ditt namn i meddelandets ämnesfält.


Ajankohtaisuudet