Takaisin

Axxell söker handledare till VVS-branschen

Axxell söker handledare till VVS-branschen

Axxell söker handledare till VVS-branschen

Axxell söker handledare till VVS-branschen

Axxells enhet Teknik har undervisning i Åbo, Pargas och Karis med ca. 500 studerande och 50 anställda. Vi söker till Karis dig, som har erfarenhet av tekniska branschen och vilja att handleda de blivande yrkespersonerna. Du blir en del av branschens team och har dina kolleger som stöd i undervisningen. 

Till Karis söker vi nu 

Handledare, VVS

Till arbetsuppgifterna hör att handleda studerande i VVS verkstaden tillsammans med undervisningspersonalen. 

Behörighetskrav för arbetet som handledare inom VVS branschen är lämplig teknisk exam, t.ex. VVS montör och är skolgångshandledare. 

Lön enligt Kollektivavtal för den privata undervisningsbranschen. Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3§ Lag on kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). 

 Anställningen är tills vidare och arbetet kan påbörja till exempel 16.1.2023. Arbetet är på deltid, minst 80%. Prövotid på 6 månader tillämpas. 

För närmare information om befattningen kontakta enhetschef Harry Åkerfelt, tfn 044-739 7635 eller epost harry.akerfelt@axxell.fi 

Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast fredagen den 9.1.2023 kl 12.00. Sänd din ansökan per e-post till hr@axxell.fi, skriv ditt namn och ”Handledare VVS” i meddelandets ämnesfält.

Ajankohtaisuudet