Takaisin

Axxell söker kock till skolköket i Pargas

Axxell söker kock till skolköket i Pargas

Axxell söker kock till skolköket i Pargas

Axxell söker kock till skolköket i Pargas

Till Axxell i Pargas söker vi nu en

Kock (80%)

Med placering i vårt skolkök i Pargas.

Befattningen är tidsbunden 12.8.2019-31.5.2020 med eventuell möjlighet till förlängning.Till arbetsuppgifterna hör bland annat tillredning, servering och förberedelser av olika måltider och caféprodukter samt disk- och kassahantering.

I Pargas arbetar Du i ett team tillsammans med husmor, kock, lärare för kockutbildning samt studerande. Du har tillsammans med övrig kökspersonal ansvar för produktionen och de måltider som serveras i skolan.

Vi förutsätter att du har kockutbildning, hygienpass samt erfarenhet av köksarbete.

Vi söker Dig som är positiv, initiativtagande och trivs i köket. Du klarar av att arbeta självständigt men har samtidigt god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till olika kunder. Arbetet sker huvudsakligen måndag-fredag, med varierande arbetstider.
Arbetet förutsätter muntliga kunskaper i svenska och finska.

Anställningen börjar 12.8.2019, med en prövotid om 6 månader. Lön enligt kollektivavtal. Den som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002), samt godtagbart läkarintyg.

Förfrågningar riktas till utbildningsledare Belinda Rehn, e-post belinda.rehn@axxell.fi, tfn 044-739 7803. Ansökan jämte CV skickas till adressen hr@axxell.fi och bör vara oss tillhanda senast 31.7.2019 kl. 12.00. Märk meddelandet ”Kock/Pargas”.
 


Ajankohtaisuudet