Takaisin

Axxell söker lokalvårdare till Raseborg

Axxell söker lokalvårdare till Raseborg

Axxell söker lokalvårdare till Raseborg

Axxell söker lokalvårdare till Raseborg

Mat och service är en enhet som verkar på två orter, Pargas och Karis. I Pargas utbildar vi kockar och i Karis utbildar vi bagare-konditor, kockar och lokalvårdare.

Vi på mat och service står för innovativt lärande, Svenskfinlands godaste skolmat, de renaste lokalerna, ett tryggt internatboende och personlig studerandeservice. Bli en del av vår kunniga personal.

Till Axxell i Raseborg (Karis och Ekenäs) söker vi nu en

Lokalvårdare

Befattningen är tillsvidare. Till arbetsuppgifterna hör bland annat underhållsstädning och storstädning. I Karis arbetar du i ett team tillsammans med lokalvårdare, kökspersonal och lärare för lokalvårdarutbildningen.  Du ansvarar tillsammans med övrig personal för att våra utrymmen är trygga, rena och trivsamma.

Vi söker Dig som är positiv, initiativtagande och trivs med arbetsuppgifter inom rengöring. Du klarar av att arbeta självständigt men har samtidigt god samarbetsförmåga med övriga inom teamet och ett flexibelt förhållningssätt till olika kunder. Arbetet sker huvudsakligen måndag-fredag. Det är önskvärt att du har utbildning samt erfarenhet inom städbranschen. Arbetet förutsätter muntliga kunskaper i svenska och finska.

Anställningen börjar 15.8.2022, med en prövotid om 6 månader. Lön enligt kollektivavtal. De som anställs bör uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 3 § Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002), samt godtagbart läkarintyg.

Förfrågningar riktas till enhetschef Belinda Rehn, e-post belinda.rehn@axxell.fi, tfn 044-739 7803. Ansökan jämte CV skickas till adressen hr@axxell.fi och bör vara oss tillhanda senast 31.7.2022. Märk meddelandet ”Lokalvårdare Karis”.


Ajankohtaisuudet