Takaisin

Axxell etsii puusepänalan opettajaa Karjaalle

Axxell etsii puusepänalan opettajaa Karjaalle

Axxell etsii puusepänalan opettajaa Karjaalle

Axxell etsii puusepänalan opettajaa Karjaalle

Axxell tarjoaa ammatillista koulutusta monilla eri toimialoilla jaettuna seitsemään eri yksikköön. Axxell tarjoaa koulutusta myös yrityksille ja yhteisöille. Otamme huomioon elinkeinoelämän tarpeet ja toteutamme toimintaa, joka hyödyttää alueemme kehitystä. Opetuskielinä ovat sekä ruotsi että suomi.

Karjaalla sijaitsee Axxellin suurin yksikkö, jossa työskentelee noin 85 henkilöä ja noin. 1000 opiskelijaa. Monet koulutusalat ja kulttuurit kohtaavat täällä, meillä on kaikenikäisiä opiskelijoita.Tekniikan yksikkö toimii kahdella paikkakunnalla, Karjaalla ja Paraisilla.Tekniikka edustaa innovatiivista oppimista, tule osaksi osaavaa henkilökuntaamme!

Puuteollisuuden ammattitutkinnon puitteissa etsimme aikuiskoulutukseen

Puuseppäalan opettajaa

Toimipaikka: Karjaa

Palvelusuhde: vähintään 80 prosenttia. Opetuskielinä ovat suomi ja ruotsi.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetussa asetuksessa (986/1998) säädetyt kelpoisuusvaatimukset. Palkka ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa 8.1.2024 tai sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteeseen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa, voidaan myös muodollisesti epäpätevä henkilö nimetä määräajaksi tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Harry Åkerfelt, puh. 044-739 7635 tai sähköpostitse harry.akerfelt@axxell.fi

Lähetä kirjallinen hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 26.11.2023 sähköpostitse osoitteeseen hr@axxell.fi.  Kirjoita Puuseppäalan opettaja ja nimesi viestin aihekenttään.

Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja arvosanat. Tarvitsemme:

  • todistuksen alan opinnoista, esim. puuseppämestari
  • Opettajan kelpoisuus
  • Yhteenveto työkokemuksesta (vähintään 3 vuotta opetettavalla alalla)

Ajankohtaisuudet