Takaisin

MKK etsii suomen kielen ja viestintötaitojen opettajia

MKK etsii suomen kielen ja viestintötaitojen opettajia

MKK etsii suomen kielen ja viestintötaitojen opettajia

MKK etsii suomen kielen ja viestintötaitojen opettajia

Oletko kehittyjä ja kehittäjä? Pedagogiikan osaaja?

Axxell Monikulttuurisuuskeskus järjestää aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Karjaalla. Järjestämme myös ammatillista koulutusta pääkaupunkiseudulla ja toimimme aktiivisesti hankkeissa. Olemme merkittävä toimija alueellamme ja haemme tiimiimme suomen kielen ja viestintätaitojen opettajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.
Tarjoamme kokeneiden kollegoiden ja organisaation tuen ja toimivat työvälineet lähi- ja etäopetukseen. Olemme panostaneet pedagogiseen kehittämiseen jo vuosia, joten pääset mukaan laadukkaaseen toimintaan, mm. materiaalipankkimme kattaa koulutusten kaikki osa-alueet. Hanketoiminnassa kehitämme toimintaamme edelleen. Töitä teemme n. 70 asiantuntijan voimin. Opettajien työparina toimii tukihenkilöstömme.

Katso video tästä

Suomen kielen ja viestintätaitojen opettaja

Tehtävän ydin on aikuisten maahanmuuttajien suomen kielen ja viestintätaitojen opetus, mutta tehtäviin kuuluu myös koulutussuunnittelua, arviointia ja yhteydenpitoa sidosryhmiin.

Tehtävässä edellytetään:
-    Ylempää korkeakoulututkintoa
-    Opettajan pedagogista pätevyyttä Suomessa (35 ov tai 60 op)
-    Vähintään aineopintoja suomen kielestä
-    Kokemusta suomen kielen opetuksesta aikuisille maahanmuuttajille vähintään 12 kuukautta
-    Suomen kielen erinomaista taitoa

Jos et täytä kaikkia edellytyksiä, voit toimia sijaisena.

Tarjoamme työehtosopimuksen mukaiset työehdot ja palkkauksen, TES: Sivista Ammatilliset aikuiskoulutuskeskukset. Koeaika 6 kuukautta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen hr@axxell.fi, kirjoita viestiin otsikoksi MKK, opettaja sekä nimesi. Lisätietoja tarvittaessa mkk@axxell.fi


Ajankohtaisuudet