Takaisin

Uusi maksujärjestelmä lyhytkurssien osalta otettu käyttöön

Uusi maksujärjestelmä lyhytkurssien osalta otettu käyttöön

Uusi maksujärjestelmä lyhytkurssien osalta otettu käyttöön

Uusi maksujärjestelmä lyhytkurssien osalta otettu käyttöön

Axxell on tänään ottanut käyttöön uuden maksujärjestelmän ammatillisten lyhytkurssien osalta (ei koske kansanopistokursseja eikä märkätila-asentajan henkilösertifiointi-kurssia). Otamme käyttöön suoramaksun ilmoittautumisen yhteydessä, eli kun ilmoittaudut kurssille, maksat samalla myös kurssimaksun. Maksu tapahtuu checkoutin kautta (checkout.fi). Sivuillamme olevaan ilmoittautumislomakkeeseen täytetään omat tiedot kuten aikaisemmin ja kun kaikki tiedot ovat täytetty klikataan ”Hae ja siirry maksamaan” painiketta. Tämän jälkeen sinut viedään automaattisesti checkout.fi sivuille ja voit valita haluamasi maksutavan (oma verkkopankki, luottokortti tai lasku). Kun maksu on suoritettu, saat vahvistuksen maksusta ja ilmoittautumisestasi ilmoittautumislomakkeella antamaasi sähköpostiin. Jos maksu epäonnistuu, siitä tulee ilmoitus ja silloin joutuu täyttämään ilmoittautumislomakkeen uudestaan (ilmoittautuminen on silloin myös epäonnistunut).

Voit kuten tähänkin asti ilmoittaa useamman osallistujan samalla kertaa ja maksaa kaikkien osallistujien kurssimaksun kerralla. Voit myös valita vaihtoehdon, että toinen maksaa oman kurssimaksun, maksu on kuitenkin suoritettava ilmoittautumisen yhteydessä. Kun valitaan maksutavaksi lasku (Collector Bank) tulee laskun tekijä tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksilla. Tämä koskee kaikkia, riippumatta siitä, jos valitsee laskun henkilöasiakkaana tai yritysasiakkaana.

Tämä järjestelmä koskee siis nyt ainoastaan ammatillisia lyhytkursseja, eikä siis pitempiä koulutuksia (perustutkinto, ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto) eikä myöskään kansanopistokoulutuksia (yksivuotisia koulutuksia eikä lyhytkursseja).

Jos joudut perumaan osallistumisesi peruutusehtojen mukaan, kurssimaksu palautetaan sinulle samalla tavalla kuin maksu on suoritettu. Jos kurssi peruuntuu Axxellista johtuvasta syystä koko kurssimaksu palautetaan.


Ajankohtaisuudet